Kärleksastro 2013. Skytten

Skytten 23/11- 22/12

Jupiter, Skyttarnas styrare, flyttade in i ert kärlekshus i juni 2012 och arbetade fram till sommaren 2013 hårt med att bringa kärleksrelationer till era liv. Det sjunde huset är inte bara det s k äktenskapshuset, utan också det hus som styr det social livet, relationer i stort. Om ni ser tillbaka på året 2012-2013, tror jag ni kan notera att antalet kontakter i era smartphones ökat med imponerande hastighet.

”Ja”

Jupiter i det sjunde huset representerar på en kärleksnivå att man finner partners med äktenskapspotential. Många Skyttar gifte sig under året 2012-2013 och singlar inledde nya, seriösa relationer. (Likaså blomstrade möjigheterna med företagssamarbeten under samma period.)

Sedan i somras, befinner sig Jupiter i Skyttarnas åttonde hus. Här finns sex, passion och djup transformation, men också gemensam ekonomi. För de flesta Skyttar innebär det att man är nöjd med vad man åstadkommit i sina relationer och vill nu koncentrerar sig på att få lån till huset, åstadkomma en sammansmältning av varandra på ett djupare plan och att hänge sig åt allt som stavas passion.

Skyttens kärleksplanet är Merkurius. Han rör sig relativt snabbt och ser till att Skyttarnas intresse i kärlek ändras ganska ofta.

Utvärdering av kärleken skedde

När Merkurius befinner sig i så kallade lågenergiperioder, får Skyttarna en chans att se över sin kärlek. Under 2013 ägde de perioderna rum:

23 februari-16 mars

26 juni-19 juli

21 oktober- 9 november

Nästa period av utvärdering sker i februari 2014.

Här finns kärleken i december 2013:

Merkurius träder in i Skyttens första hus den 5 december. Detta innebär att kärleken söker Skyttarnas, snarare än tvärtom. Med så mycket betoning på Tvillingarnas (Merkurius styrare) och Skyttens intressen är miljöer som lärosäten, utland och utlänningar, förläggare, advokater och kursledare, av högsta intresse. Möter du en skrivande man, en frihetskämpe eller kanske en expert på social media, kan det hända att ditt hjärta börjar klappa en aning snabbare.

Gifta Skyttar finner glädje och stimulans av att tillsammans med sin kärlekspartner besöka events och miljöer som gynnar allt som har med skrivande, mental stimulans och kommunikation (gärna global) att göra.

Från och med julafton flyttar Merkurius vidare till Skyttarnas ekonomiska hus: er kärlek kommer visa stor generositet mot er i mellandagarna! Kärleken kan också finnas i miljöer som gynnar ekonomi och löneutbetalningar, men även miljöer där man satsar på att utveckla egna förmågor och talanger.