Kärleksastro 2013. Stenbocken

Stenbocken 23/12- 20/1

I somras flyttade Stenbockarnas spirituella planet och tillika stjärnhimlens turgosse, Jupiter, in i ert kärlekshus. Det sociala livet och kärlekslivet fick sig en rejäl knuff och kommer fortsätta i samma positiva takt fram till juli 2014. Många Stenbockar kommer gifta sig, inleda seriösa relationer och expandera sina sociala kontakter. Att inleda företagssamarbeten är också starkt gynnat.

Här finns kärleken fram till sommaren 2014

Eftersom Jupiter sammanför spiritualitet,  socialt liv och kärlek under många månader framöver, betyder det för Stenbockarna att meditationledare, healers, tarot-läsare och präster står ut när Stenbocken expanderar sina sociala cirklar. Du kommer även att attrahera mer personer av den mer andliga läggningen än vanligt. Personer som framstår som kanaler för gudomlig inspiration-författare, poeter och musiker- tilltalar dig också nu.

Delar ni samma värderingar?

Att uppnå ett möte med en partner på en högre nivå, en andlig nivå, är viktigt för Stenbockarna. Detta gäller både i affärspartnerskap och kärleksrelationer. Kärlek och företagande måste gynna ett högre gott och din partner och du måste vara på samma nivå när det gäller trosvärderingar. Att möta en grekisk gud som du inte kan samtala med, kommer inte på frågan nu. Din kärlek behöver en helt annan stimulans i år.

Stenbockarna kan för en del tecken framstå som svåra att lära känna. De är romantiska där under ytan, men de låter inte visa det förrän de har tagit sig en god stund på att utvärdera kärlekssituationen. I år läggs dimensionen ”det klickade spirituellt” till Stenbockens grund för agerande i kärlek. Något som faktiskt kan komma att ge de eftertänksamma Stenbockarna insikten att ”det här känns så rätt, att jag inte tvekar att ge det en chans”. Och så blottar de sina känslor och ger sig iväg på en omvälvande romantisk resa.

Yogaresa till ett varmt land

För gifta Stenbockar gynnar spirituella miljöer och samtal kärleken. Varför inte ta med maken/makan på en yogaretreat för att lära känna varandra på en djupare nivå? De närmaste sext/sju månaderna har ni fantastiska möjligheter att utveckla er relation på ett djupare plan. Är yoga inte er grej? Väjl något annat! Världen är full av fantastisk visdom inom genren andlighet/troende och självhjälp för de par som är intresserad.

 

LOADING..