Kärleksastro 2013. Vattumannen

Vattumannen 21/1-18/2

Flirtig inledning på året

Jupiter besökte ditt femte hus under perioden sommaren 2012-2013. Det fanns gott om möjligheter till flirtar, skoj och att hänge sig åt kreativitet. Kärleken var rolig me troligen inte så seriös. Eftersom det femte huset även är förknippat med barn, var Vattumannens fertilitet också hög under den här perioden. Sedan i juli har Jupiter vandrat vidare till ditt sjätte hus som är förknippat med arbete och hälsa.

Det är inget stort kärleksår generellt för Vattumän. Ert kärlekshus är inte föremål för massor av aktion. Detta betyder oftast att kärlekssituationen tenderar att förbli vad den är. Att man är nöjd med det man har och inte letar efter eller behöver förändringar just nu. För den som inte är ute efter en seriös relation med äktenskapspotential finns det dock gott om möjligheter till att få göra sig iordning för ännu en date.

Två kärlekstest i år

Solen styr Vattumannens kärleksliv och eftersom han byter tecken varje månad, har kärleken kunnat dyka upp i många olika typer av miljöer och med många olika människotyper. Solen utmanades också rejält under året i och med förmörkelserna i början på maj och i början på november. Det är möjligt att ni som befinner er i ett förhållande då fick ta hand om oväntade händelser som hade direkt inverkan på era relationer. De förhållanden som var starka i grunden, klarade testen och blev ännu starkare. För andra relationer, som inte var lika stabila, kan händelserna kring förmörkelseperioderna ha lett till uppbrott i förhållandet.

Här trivs kärleken fram till julen…

Solen passerar just nu äventyraren, Skyttens, tecken fram till och med den 23 december. Skytten älskar utlandet, det som är annorlunda och sitautioner där han kan lära sig något nytt. Att resa under december månad,  gärna långt, kan bringa kärleken närmare. Likaså är det fullt möjligt att en date med en person i Sverige, som är av en annan nationalitet än din egen, kan bli aktuell. Skyttar är ofta förknippade med akademiska salar, bibliotek, juridik och språk. Mr Flirt kan alltså dyka upp på allt från seminarium om välgörenhet i Afrika, språkkurser, bokaffärer, långresor till solen och på advokatbyråer.

De som redan befinner sig ett seriöst förhållande får ut mesta möjliga skoj tillsammans med sin partner genom att resa tillsammans, läsa och diskutera de senaste heta böckerna och genom att ta en kurs tillsammans.

… och efter julen finns kärleken här

Den sista delen av december, flyttar Solen vidare till Stenbocken. Och trots jul och nyårshelgen, blir kärleksmöjligheterna störst i samband med dagligt arbete eller hälsofrågor. Tar du hand om din hälsa på ett Spa, går på healing eller tränar, kan din potentielle flirt vara på samma linje. Måste du arbeta, trots att det är helg, finns möjlighet till en flirt med en medarbetare eller någon som du har daglig kontakt med i ditt arbete.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..