Kärleksastro 2013. Fiskarna

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns två hus att titta på när man letar efter kärleksmöjligheter i ett horoskop; det femte, flirtiga huset, och det sjunde, så kallade äktenskapshuset. Fiskarna har det lugnt i sitt äktenskapshus i år. Det innebär att man tenderar att vara nöjd med sin seriösa relation eller äktenskap (samma sak gäller också för företagssamarbeten som också kan ses om en form av äktenskap, fast i affärer)

Dags för S.K.O.J!

Var det verkligen finns fart, tur och möjligheter för Fiskarna är istället i det femte huset. Det femte huset skulle mycket väl kunna kallas för ”lattjolajban-huset”. Här finns nämligen allt som är lustfyllt, skoj och kreativt. Kärleksflirtar tillhör absolut den genren. Det är roligt men kanske inte så seriöst.

Sedan i somras befinner sig den stora lyckans och expansionens planet, Jupiter, i Fiskarnas femte hus. Han stannar där fram tills den 16 juli nästa år. Möjligheterna för singlar att gå på date och roa sig kungligt kommer vara återkommande under hela den här tiden. Likaså att lägga mer tid på sådant som är roligt: kreativa projekt och underhållning såsom teater, muséer och filmer.

Ett seriöst förhållande har extra skoj om man tecknar agendan full av roliga händelser. Det är lätt att roa sig tillsammans.

En flirt med chefen?

Jupiter är Fiskarnas karriärplanet. Tänk er nu att karriären, den höga statusen och de stora åstadkommandena, flyttar in bland flirt, skoj och socialt mingel- resultatet blir en tendens till att flirta till det med chefer och folk på högt uppsatta positioner inom din bransch.

Känner du dig inte redo för en oansvarig flirt med någon i din affärsvärld? Tänk då efter innan du bemöter de där flirtiga blickarna på glöggfester och mingel.

Utvärdering i kärleken

Merkurius, är Fiskarnas kärleksplanet. Han rör sig relativt fort genom de olika tecken och ägnar sig också åt så kallade lågenergiperioder 3-4 gånger per år. För Fiskarna innebär det att dessa perioder är förknippade med att man utvärderar kärleken. I år inträffade de perioderna mellan dessa datum:

23 februari- 16 mars

26 juni-19 juli

21 oktober-9 november

Kanske kändes kärleken då som om den granskades under lupp och därmed fick en chans till bättring. Kanske kom någon kärlek från tidigare tillbaka till dig. Detta är möjliga scenarion när er kärleksplanet befinner sig i så kallad retro-period.

Nästa gång Merkurius saktar ner på takten är i februari 2014. Bortsett från några få dagar i början på månaden, kommer hela februari att innebära en utvärdering av kärleken.  Bästa tipset för att hantera det hela? Rusta er med tålamod!

 1. Lena skriver:

  Undrar över di rubrik; Kärleksastro 2013, Fiskarna
  Ska det inte vara 2014??

  1. Hej Lena!
   Nej, rubriken är rätt då jag utgår från vårt nuvarande år. För vissa tecken består tendenserna under 2013 dock även in i nästkommande år. Jag skriver just nu årshoroskop för 2014 för alla tecken, om det var det du eftersökte.

   Allt gott,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..