ANNONS

Årets (astrologi-) boktips?

/

Efter en dryg vecka med långa inlägg tänker jag idag tillåta mig ett kvickt boktips. Boken The Luminairies har fått stor uppmärksamhet och vann Man Booker Prize 2013. Den unga författarinna, Eleanor Catton, har kombinerat historia och astrologi i sin berättelse om tolv män som i slutet av 1800-talet samlas för att samtala om en rad mystiska händelser på Nya Zealand.

Här kan ni läsa artikeln i  The New York Times, där Eleanor Catton, ”tackar sina lyckliga stjärnor”.

En förläggare sa nyligen till mig att det var länge sedan det var högkonjunktur i astrologiska böcker. Kan The Luminairies kanske ändra på den saken?

Glad tisdag, och Nobeldag, på er alla!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00