Så påverkar fullmånen dig!

Det är fullmåne idag och luften dallrar av känslor. Fullmåne faller i Tvillingarnas tecken och påverkar de olika tecken på olika sätt. Här nedan kan du läsa vad som gäller för just ditt tecken. (Känner du till din ascendent läser du även för det tecknet.)

Fullmånens effekter kan visa sig +/- 4 dagar från och med den 17 december.

Väduren: Det är dags att göra dig hörd. Fullmånen faller i ditt tredje, kommunikativa hus. Om du har en idé om en bok, föredrag eller kurs, ska du ta kontakt idag. Du kan få ett väldigt positivt gensvar om du pitchar en idé idag. Grunden till hela idén kan ha kommit kring den 8 juni i år.

Oxen: Pengar, pengar, pengar. Ditt ekonomiska hus berörs av fullmånens blå strålar. Vad startade du rent ekonomiskt kring den 8 juni i år, som nu får sitt avslut eller kulmination? En budget som skulle hållas eller ett arbetsprojekt som krävde tid för att kunna utvärderas ekonomiskt? Du har arbetat en längre tid för att avsluta detta kapitel.

Tvillingarna: Fullmånen lyser upp ditt ego-hus. Startade du en diet eller träningsplan i juni, är det möjligt att du når ditt mål idag. Vad satte du för personliga mål din senaste födelsedag? Tvillingarna känner glädje och stolthet över åstadkommande som är personligen viktiga för dem och som förknippas med hur omvärlden ser dem.

Kräftan: Familjekära och känsliga Kräftan gör sig redo att göra sig av med begär, ilska och besvikelser som har legat och skvalpat. Detta är troligen inget som ni har talat med så många om men som stör tillräckligt mycket för att inte göra något åt saken. Förlåtelse är vägen till framgång.

Lejonet: Fullmånen faller i Lejonens elfte, nätverkande hus. Är det dags att inleda eller säga upp det där medlemskap i ett nätverk eller organisation som du haft samröre med? Det är fullt möjligt att du bestämmer dig för att ingå i ett nära samarbete med någon annan idag. Dagens är förknippad med framgång och är väl värt ett glas champagne.

Jungfrun: Du har troligen arbetat hårt de senaste månaderna. Anledningen har varit ett projekt som har att göra med din karriär och din status i din bransch. I och med fullmånen i ditt karriärshus är det dags att skörda framgångarna. Befordning, högre lön och utmärkelser står på din agenda.

Vågen: Har du haft drömmar och planer om en långresa utomlands sedan i juni? Fullmånen aktiverar ditt nionde hus. Här finns utländska kontakter med andra företag, skrivardrömmar och juridiska ärenden. Det är möjligt att du packar inför en resa till ett exotiskt land långt borta eller firar att en juridisk fråga fick sin lösning.

Skorpionen: Det är dags för ett beslut när det gäller ett passionerat förhållande som kan ha inletts i början på juni i år. Är det för mycket passion, svartsjuka och Mr Grey-vibbar kanske du väljer att avsluta relationen. Eller så är det dags att faktiskt sluta smyga med kärleken och hålla händer på öppen gata. Oavsett vilket, kan det bli en personligt transformerande.

Skytten: Möjligheter till kärlek och/eller partnerskap i företagande flyger genom luften- de är alla på väg mot dig! Faller din kärlek ned på knä för att ställa den stora frågan eller gör du dig redo att skriva under papper för att företagsmässigt gifta dig med en affärspartner?

Stenbocken: Det är dags att lyssna på din kropp. Med en fullmåne i det sjätte huset, förknippad med dagligt arbete och hälsa, är det mycket möjligt att du bestämmer dig för att tänka om både när det gäller träning och diet.  Följer du stress- och kolhydratsdieten, kanske det är dags att gå över till LCHF,  långpromenader och mindre arbete istället?

Vattumannen: Tjoho! Det är dags för något riktigt skoj. Flirtiga ögonkast och heta dates, kreativa projekt och bebislängtan invaderar Vattumännen.  Har du varit singel ett tag är det dags att öppna ögonen! Vattumän i relationer kan få ett riktigt romantiskt uppsving och kanske börja tala om att skaffa barn tillsammans.

Fiskarna: Fullmånen lyser upp Fiskarnas hem och familj. Det är dags att verkligen mysa in sig med juldekorationer, glögg och nära och kära. Har du försökt sälja en bostad sedan i juni, är det möjligt att veckan innan jul bringar möjligheter till avslut hos fastighetsmäklaren.

 

 

  1. Se där ja, stämmer verkligen in på mig just nu ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..