Bästa julklappen och numerologi!

Det är juldagar och alla är slöa, fulla av julskinkesmörgåsar och julmust. Jag har tagit en hundpromenad i ösregn och längtar nu bara efter en enda sak; att få sitta still och läsa alla de spännande böcker jag har fått i julklapp. Såg till min stora glädje att Hobbit. Del 2, går på en av filmkanalerna, varför jag omedelbums ska programmera boxen att spela in hela härligheten.(Ja, jag har redan sett filmen, men fantasy tål alltid att matas om…)

Ovan ser ni min favoritjulklapp från maken- apsnygga bokstöd i formen av hjorthuvuden. Längst ned ser ni vår jultårta som är obligatorisk efter julmaten. (Om det är någon som undrar över flugsvamparna så är det en en tradition från Österrike. Makens sida har ju anor från Österrike. Svamparna kallas för glückpilz, vilket betyder lyckosvampar. Jag tyckte de var så fantastiskt söta och budskapet så fint, att överräcka lycka till någon, att jag faktiskt inkorporerade dem i ett helt eget kapitel i min barnbok.)

Nu när alla sitter med en smartphone, dator eller Ipad i knät och surfar runt, kan det vara kul att ta sig en virtuell resa till den här numerologisidan. Här knappar man in sitt födelsedatum och, wham, får en numerologiskt spådom om vad som väntar.

Nu ska jag försöka undvika kakburken, och tårtan, och knäcken och lussebullarna på vägen till soffan. Jag tror jag har misslyckats innan jag ens börjat vandringen…

Jag önskar er en fortsatt härlig julhelg!

  1. Vilken jättefin tårta! Och fina hjorthuvuden. Påminner om en hängare jag har som jag satt fast på en garderob. :)

    1. Tack Hanna! Tårtan var god och hjorthuvudena motiverar mig nu att städa lite vid mitt skrivbord. Tacksamt. :-) Hoppas du haft en bra julhelg också?
      Kramar Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..