Merkurius i Stenbockens tecken- Dags att förverkliga drömmar!

Dags att bestiga drömmarnas bergstopp

Kommunikationsplaneten Merkurius har precis flyttat in i den hårt arbetande Stenbockens tecken. Merkurius kommer tillbringa drygt två veckor här. Merkurius styr över kunskap, all typ av kommunikation och resor. När Merkurius möter den praktiske och strukturerade Stenbocken känner vi oss mer disciplinerade och bestämda när det gäller att arbeta för att uppnå våra drömmar. Nu är det slut på drömmande och dags att istället förvandla visionerna till verklighet.

Använd de närmaste två veckorna för att lägga upp din plan

De närmaste två veckorna är perfekta för att sätta övergripande mål och delmål, nå betydelsefulla kontakter samt hitta pengar för att börja styra drömskeppet mot verklighetens hamn. För Stenbockarna är organisation och disciplin av högsta betydelse. De vet att de aldrig kan nå sina bergstoppar utan en god plan med nödvändiga stopp för att fylla på proviant, vila och sedan göra den sista ansträngande toppbestigningen.

Vad har du för mål? Kan du dela upp det målet i delmål,  t ex per månad eller vecka?  Skriv en lista över vad du vill uppnå de närmaste veckorna för att sedan i slutändan ha nått ditt stora mål, så kan du också börja vandringen med Stenbocken mot toppen.

Ha en fortsatt underbar Annandag Jul!

 

 

 1. Emma M skriver:

  Hej! Gäller det här för alla eller endast för stenbockar?
  Vänligen Emma

  1. Hej Emma!
   Förlåt otydligheten- detta är en tendens som jag skriver som gällande för alla tecken. Stenbockarna, eller de med ascendenten i Stenbocken, kan räkna med att bli lite extra kommunikativa och studieinriktade med Merkurius i deras första hus.
   Kram Helena

 2. Tack för tipset! Har redan börjat :)
  Ha det bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..