Polkapojkarna & Boktips för författare

Jag har förärats med en rejäl förkylning.  Den dåliga nyheten är att jag låter som om jag satt en klädnypa över näsan. Den goda nyheten är dock att jag under täckmanteln ”oerhört krasslig” kan slänga mig på soffan med en bok jag fick i julklapp: Lyckas som författare av Lars Rambe m fl.

Jag har redan sträckläst över halva boken, vilket i mina mått är ett oerhört gott rekommendationstecken. Egentligen hittar jag inga saker som jag inte har hört förut, men det är själva sammanfattningen om hur man använder sociala medier och andra smarta knep för att få fart på bokförsäljningen, som jag finner oerhört inspirerande. Så där så att man blir peppad att bara ställa sig upp och sätta fart omedelbart. Jag tycker boken känns relativt nydanande och oerhört aktuell med tips om hur man skapar podcast, maillistor, opt-in sidor med mera för att öka takten på sitt författarskap. Mitt nätentreprenörshjärta gläds naturligtvis alldeles extra åt sådana tips.

Nu ska jag inte ligga alldeles ensam på soffan utan något gott också. (Där rök sockerlöftet idag också…) Mjuka polkakolor från Polkapojkarna i Gamla Stan är något av mitt favoritgodis. Polkapojkarna tycker jag för övrigt att alla som inte besökt, omedelbart ska besöka. Polkapojkarna tillverkar polkastänger framför ögonen på en när man träder in i deras gammaldags butik. Det är lite som om tiden stannat där. Så fort vi har långväga gäster sticker jag en karta i handen på de stackarna med uppmaningen att omedelbart bege sig till deras butik. Här nedan kan ni se några kort som jag knäppte sist jag besökte butiken- i somras.

Ha en fortsatt underbar dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..