Nyårsmiddagen

God fortsättning kära vänner!

Maken och jag firade med allt möjligt gott till nyårsmiddagen igår. Trots förkylning och feber för oss båda fick jag sitta till bords och bli serverad det ena godare än det andra. Min favorit var hummern. Maken hade dukat vackert och sprang mellan köket och matsalen iförd smoking och lackskor. Jag var ursäktad klänning till följd av ”det låga tillståndet” men lyckades ändå sitta rakt genom hela middagen utan att snyta mig mer än fem gånger… Sorgligt att vi skulle bli så krassliga men inte mycket att göra åt saken.

Vår skotträdda Golden klarade smällandet bra. Vi satte på TV:n högt och ”låtsades som ingenting”. Hon tittade bara upp en gång men somnade sedan om när hon trodde det var TV:n. Det är verkligen en hemskt att vakna upp och läsa alla de desperata FB-inläggen om hundarna som sprungit bort efter att ha blivit skrämda av raketsmällarna igår.

Idag har vi rivstartat det nya året med en långpromenad med hundarna och nu ska jag sätta tänderna i den här spännande boken, Astrology for writers av Corrine Kenner.

Kanske kan bli en god kompanjon vid tangenterna när jag nu ska börja skriva. Tanken är att man kan ta hjälp av stjärnorna för att ge sina bokkaraktärer djup, om jag nu har förstått saken rätt. Och, tja, varför inte?

Hur var ert nyårsfirande? Bubbligt och glammigt eller lugnt och mysigt?

Ni VET att jag vill höra ifrån er!

Ha en fortsatt mysig dag- och glöm inte, idag är det nymåne, perfekt för planer för de kommande sex månaderna! ;-)