ANNONS

Digitala Nomader och Superordning

/

Ordningsdrottningar?

Den energigivande Solen närmar sig 21 grader i Stenbockens tecken. Organisationens Gudfader, Saturnus befinner sig redan på 21 grader i Skorpionens tecken. När de två på söndag den 12 januari båda två befinner sig på 21 grader i vardera tecken har de också 60 grader emellan sig. Detta är förknippat med harmoni och möjligheter.Vi kommer ha både kraft och lust att rensa, planera och organisera mer än någonsin!

Digitala Nomader

Redan nu är det full fart med planeringen. Det laddas som sjutton kan man säga. Idag deltog jag i ett webinar för första gången i mitt liv. Webinaret handlade om hur man börjar arbeta online och leddes av en kvinna, Camilla Lebert Hirvi, som sedan 14 år tillbaka lever som Digital Nomad. Med endast datorn som arbetsredskap börjar hon sina arbetsdagar där hon tycker att hon trivs bäst. Hon startade på Koh Lanta i Thailand, tog en avstickare till Grekland och är nu åter på Koh Lanta. För er som drömmer om att lära er om att bemästa nätet för att kunna lägga upp era dagar som ni vill, kan jag varmt rekommendera ett besök på Camillas hemsida: Peel it off.

Det finns även en Face Book grupp med namnet Digitala Nomader som är värt att besöka om detta ämne intresserar er. (Många Kräftor och Skyttar kan känna sig extra dragna till den digitala livsstilen nu. )

Camilla samarbetar även med Alexandra Pascalidou och Malin Berghagen- skrivar- och yogaresor till Thailand låter verkligen inte fel!

Ett spännande möte snart

När tjattriga och lärotörstande Merkurius går in i internetälskande, tänk-utanför-ramarna-Vattumannen på söndag, finns alla möjligheter för att bygga upp nätverk genom sociala medier och via kurser. Jag har bokat in ett spännande möte i nästa vecka på just det temat. Känns väldigt roligt och ni ska få höra mer om det hela så snart jag bara kan berätta något utan att gå händelserna i förväg.

Tänk så en kan gno!

Förutom att känna mig världsvan framför datorn, städar jag. Har lust att slänga ut det mesta, faktiskt. Maken är inte sämre han; operation garagestädning startade nyss. Jag håller mig så långt från den verksamheten som möjligt och njuter istället av att rensa i skåp och lådor.

Är ni också i strukturerings och organisationstagen, eller vad gör ni?

Ha en underbar torsdagskväll! (Som bl a innebär ett nytt avsnitt av Revenge!)

PS Tycker ni att detta inlägg luktar reklam- tänk igen. Jag rekommenderar endast sådant jag själv älskar och kan gå i god för. Inga pengar eller kommissionsrättigheter har bytt händer för att jag skulle skriva dessa ord. Inte heller har jag fått någon form av gratisprodukt skickad till mig. Jag praktiserar dock alltid Pay it forward, det vill säga, sträck ut en hand om du vill, för att pusha för någon/något annat. Du har aldrig något att förlora på att ge någon annan credit för en bra produkt, en häftig affärstjänst eller en inspirerande berättelse. Allt gott kommer alltid tillbaka till dig.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00