Digitala Nomader och Superordning

Ordningsdrottningar?

Den energigivande Solen närmar sig 21 grader i Stenbockens tecken. Organisationens Gudfader, Saturnus befinner sig redan på 21 grader i Skorpionens tecken. När de två på söndag den 12 januari båda två befinner sig på 21 grader i vardera tecken har de också 60 grader emellan sig. Detta är förknippat med harmoni och möjligheter.Vi kommer ha både kraft och lust att rensa, planera och organisera mer än någonsin!

Digitala Nomader

Redan nu är det full fart med planeringen. Det laddas som sjutton kan man säga. Idag deltog jag i ett webinar för första gången i mitt liv. Webinaret handlade om hur man börjar arbeta online och leddes av en kvinna, Camilla Lebert Hirvi, som sedan 14 år tillbaka lever som Digital Nomad. Med endast datorn som arbetsredskap börjar hon sina arbetsdagar där hon tycker att hon trivs bäst. Hon startade på Koh Lanta i Thailand, tog en avstickare till Grekland och är nu åter på Koh Lanta. För er som drömmer om att lära er om att bemästa nätet för att kunna lägga upp era dagar som ni vill, kan jag varmt rekommendera ett besök på Camillas hemsida: Peel it off.

Det finns även en Face Book grupp med namnet Digitala Nomader som är värt att besöka om detta ämne intresserar er. (Många Kräftor och Skyttar kan känna sig extra dragna till den digitala livsstilen nu. )

Camilla samarbetar även med Alexandra Pascalidou och Malin Berghagen- skrivar- och yogaresor till Thailand låter verkligen inte fel!

Ett spännande möte snart

När tjattriga och lärotörstande Merkurius går in i internetälskande, tänk-utanför-ramarna-Vattumannen på söndag, finns alla möjligheter för att bygga upp nätverk genom sociala medier och via kurser. Jag har bokat in ett spännande möte i nästa vecka på just det temat. Känns väldigt roligt och ni ska få höra mer om det hela så snart jag bara kan berätta något utan att gå händelserna i förväg.

Tänk så en kan gno!

Förutom att känna mig världsvan framför datorn, städar jag. Har lust att slänga ut det mesta, faktiskt. Maken är inte sämre han; operation garagestädning startade nyss. Jag håller mig så långt från den verksamheten som möjligt och njuter istället av att rensa i skåp och lådor.

Är ni också i strukturerings och organisationstagen, eller vad gör ni?

Ha en underbar torsdagskväll! (Som bl a innebär ett nytt avsnitt av Revenge!)

PS Tycker ni att detta inlägg luktar reklam- tänk igen. Jag rekommenderar endast sådant jag själv älskar och kan gå i god för. Inga pengar eller kommissionsrättigheter har bytt händer för att jag skulle skriva dessa ord. Inte heller har jag fått någon form av gratisprodukt skickad till mig. Jag praktiserar dock alltid Pay it forward, det vill säga, sträck ut en hand om du vill, för att pusha för någon/något annat. Du har aldrig något att förlora på att ge någon annan credit för en bra produkt, en häftig affärstjänst eller en inspirerande berättelse. Allt gott kommer alltid tillbaka till dig.

 1. Jag har rensat bort allt skräp ut alla skåp i hela lägenheten. Containern fick fyra säckar och RK fick två. I går rensade jag i förrådet. Där står det två säckar som blev så tunga att jag måste köra fram bilen till veckan, hann inte i går.

  Jag har organiserat på jobbet och börjar få ordning på allt efter en stor flytt som vi eller jag har gjort. Fick ingen hjälp mer än stadsbudet som körde möbler och kartonger.

  Mitt drömjobb har jag strukturerat upp lite mer, så det går framåt känner jag.

  Det stämmer, när du ger får du tillbaka och får du inte det då ger du till fel person/er….Jag är tacksam att du ger!

  Jag mår liiite bättre, så det är bra! Läkaren sa att det kan vara så här upp till tre månader. Tåget till Sthlm går kl 11 och i morgon samt söndag är det full fart som gäller. Det ska bli kul att få lära sig ännu mer :)

  Hunden ska vara på dagis när jag är iväg och det tycker hon inte om, vill bara vara med mig. Igår var jag till hunddagiset och hon fick massage, så hon skulle få en fin upplevelse innan jag lämnar henne.

  Gör du endast människohoroskop?

  Hoppas du får en fin helg!

  1. Underbart att du också fått fart med rensningen där hemma!
   Jag hoppas att du får en spännande och givande helg. Hundar gillar aldrig när man lämnar dem-dilemmat med att vara en god matte. Ibland måste man faktiskt åka bort en stund…
   Jag gör endast horoskop för människor (just nu har jag dock tagit en liten paus på den fronten, för att hinna med två olika kreativa projekt jag arbetar med.)
   Ha en underbar helg och fortsatt krya på dig!
   Kramar Helena

 2. Det känns som om jag är på väg in i en dipp efter att ha organiserat och fixat i en veckas tid. Men uj, vad jag har fixat! Jag gjorde ett kollage på nyårsafton. Det innehåller bilder som förmedlar en särskild känsla jag vill uppnå under 2014. Jag har hängt upp det på sovrumsväggen och tittar på det innan jag ska somna för att somna med en härlig känsla. Det känns riktigt bra och jag hoppas kunna nå flera mål under året. Däremot är jag helkass på det där med tio tacksamma … Men grön smoothie har jag druckit varje dag. :) Du har god inverkan på mig du!

  1. Det låter verkligen som om du kan unna dig din ”dipp”. Du verkar ha gått organisatorisk bärsäkargång där hemma! Vad fint med din vision board. Jag skrev några rader till mig själv med önskningar som jag har bredvid mig på skrivbordet. Och en av dem har faktiskt redan blivit sann. Tankens kraft är fantastisk!
   Hoppas du får en underbar helg. Varför inte bara vila lite nu? ;-)
   Stora kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..