Dagens astrologi-arbete

Dags för föreläsning!

Det är många som har varit nyfikna på hur jag ger ut mina e-böcker på Amazon. Snart ska jag hålla en föreläsning där jag delar med mig av mina bästa trick och tips för hur man jag skapar e-böcker för 105 kr/titel och hur vem som helst med skrivkli i fingrarna, kan göra samma sak.

En av de saker jag kommer berätta om är fördelarna med att ha en boktrailer på You Tube. Denna nedan lät jag göra till e-boken ”Lejonets årshoroskop 2014″. Den är till dags dato också den bok som ständigt sålt bäst. Inte en slump i sökmotorernas värld.

[youtubeplay id=”98xyEWgEMZU ” size=”medium”]

Det är en spännande tid vi lever i. Jag vankar just nu som en äggsjuk höna vid postlådan, jag väntar nämligen på boken Millionaire Messenger av Brendon Burchard, som predikar hur alla av oss är experter på något område, pga våra erfarenheter och intressen, och hur vi kan skapa en inkomst på det. En bok precis i min smak!

Vår ena Golden tik befinner sig hos veterinären. Hon fick gå utan frukost för att hon skulle sövas. För en vovve som är som en slags blandning av Baloo och Nalle Puh innebar avsaknaden av frukost rena chocktillståndet. Detta redan innan hon kommit till djursjukhuset med allt vad det inbegriper. Jag förbereder redan matskålen åt henne så att hon ska få äta så fort hon kommer hem igen. *Längtar*

Ha en fortsatt fin dag!