ANNONS

Så påverkas du av fullmånen idag!

/

Det är fullmåne i Kräftans tecken idag. Familjelivet och trygghet är ämnen som intresserar Kräftan. Beroende på i vilket horoskophus som fullmånen faller, påverkar den de olika stjärntecknen på olika sätt. Här nedan kan du läsa vad som gäller för just ditt tecken. (Känner du till din ascendent läser du även för det tecknet.)

Fullmånens effekter kan visa sig +/- 4 dagar från och med den 15 januari.

Väduren:Fullmånen faller i ditt fjärde hus. Frågor gällande boende, familjeliv och känslomässig trygghet kan nå sin spets dagarna kring fullmånen. Avslutar du en lång väntan på barn, går du vidare i din relation eller funderar du på att flytta är dagarna just nu extra laddade av kraft och möjligheter att komma vidare.

Oxen: Ditt tredje kommunikativa hus får saker att hända när det gäller kurser, studier och kommunikation med andra. Kanske startar du en kurs eller börjar skriva på ett bokmanus eller når ett avslut gällande kommunikation om just dessa områden. Had du en kreativ idé, är det dags att ta kontakt med företag som kan hjälpa dig vidare.

Tvillingarna: Fullmånen faller i ditt andra, ekonomiska, hus. Har familjen och julen kostat dig skjortan är det dags att styra upp situationen nu. Bästa sättet att använda fullmånen är att se över din ekonomi och starta en ekonomisk plan. Du kan också se något du arbetat på sedan 6 månader, ge ekonomiskt resultat nu.

Kräftan: Alla kräftor kan känna sig lite extra sugna på en personlig förvandling. Dags att färga håret eller skaffa en ny garderob? Det är mycket möjligt att du startade en diet eller köpte ett gymkort för cirka sex månader sedan. Om du kämpade på, kan du se resultaten nu. Om den personliga förändringen inte är på ytan, känns den desto mer inuti. På vilket sätt känner du dig som en ”ny människa”? Vad har du ledsnat på? Och vad vill du prioritera hädanefter?

Lejonet: Lejonen får besök av fullmånen i deras tolte, hemliga, hus. Ni kan gnissla lite tänder över sådant som varit eller dagliga orättvisor som ni upplever. Inget stort men sådant som rör om bland känslorna och gör er en aning upprörda. Hemmet och familjelivet kan vara det som triggar irritationen mest. Tycker du att du får bära den största bördan hemma? Dags att omförhandla!

Jungfrun: Har du nätverkat dig alldeles blå det senaste halvåret? Har agendan och Face Book-kontot fullkomligt svämmat över av nya kontakter och blomstrande idéer? Nu kan du skörda resultatet av allt ditt arbete. Samarbetssamtal, välgörenhet och nätverk kan ge dig glädje och tillfredsställelse just nu.

Vågen: En karriärhöjdpunkt? Avslutar du i dagarna ett projekt du arbetat hårt med det senaste halvåret? Allt tyder på att du kan klappa dig själv på axeln för väl utfört arbete och att ditt goda rykte i branschen dessutom får sig en skjuts uppåt som en extra bonus. Du har arbetat hårt- varför inte bjuda dig själv på en lyxig belöning nu?

Skorpionen: Har du de senaste sex månaderna drömt om att läsa på universitet (kanske juridik eller språk) eller att åka utomlands, kan fullmånen ge dig chansen. Likaså kan en juridisk fråga som du slitit ditt hår över det senaste halvåret, nu se en lösning. Med fullmånen i det nionde huset är det också fullt möjligt att du lägger de sista orden till ett bok- eller TV-manus.

Skytten: Ekonomiska frågor när det gäller ”andras pengar” har varit aktuella sedan sex månader tillbaka. Du har troligen funderat, väntat och känt dig en aning oviss när det gäller försäkringsutbetalningar, kommissioner, a-kassa och eller skatter. Nu når saker och ting sin lösning och du kan äntligen få en viss ordning. Det är alltid bättre att veta vad man kan förvänta sig, än att bara hoppas och vänta.

Stenbocken: Relationer är på tapeten i dessa dagar. Antingen det handlar om ditt äktenskap eller din affärsrelationer så är det dags att komma till ett avslut för att starta en ny form av relation. Kanske beslutar du och din partner er för att börja planera för bröllop eller så kan ett affärssamarbete nu bli officiellt efter flera månaders förberedelser.

Vattumannen: Fullmånen faller i ditt sjätte hus som representerar hälsa och dagligt arbete. Om du för sex månader sedan startade en ny diet eller hälsoplan kan du se resultat av den nu i dagarna. Ansträngningar på kontoret kan likaså de nå en kulmination. Omorganisation på jobbet kan ha lett till att det senaste halvåret varit lite rörigt, men nu får det ett avslut och du vet helt klart vari din roll består.

Fiskarna: Ditt femte hus styr ditt flirtiga kärleksliv men också barnrelaterade frågor och kreativitet. Om du arbetat på ett kreativt projekt sedan sex månader tillbaka är det möjligt att du blir färdig med ditt arbete nu. En kärleksflirt som pågått sedan tidig höst kan också få ett avslut. Antingen är ni klara med varandra helt och hållet eller så är det dags för er att ta förhållandet till en ny, seriös, nivå. Om du drömt om barn kan dagarna kring fullmånen kanske också ge dig ett positivt besked.

Ha en fortsatt bra dag!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00