Möte innan Merkurius börjar backa…

Jag kom precis hem efter en dag i Stockholm. Några av er kanske minns att jag en dag i december fick en pang-idé (eller, jag tyckte åtminstone det…) och inte tyckte mig ha något annat val än att agera. Sagt och gjort, jag sträckte ut en hand åt en person och hoppades på det bästa. Svaret dröjde inte och så idag begav jag mig till Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget för ett spännande möte.

Mötet var roligt, kreativt och givande. Tyvärr vore det fel av mig att berätta mer än så just nu, men som en följd av mötet har jag nu bråttom, milt uttryckt, för att skapa några dokument som eventuellt kan ta dessa idéer vidare till lite högre höjder.

-Varför så himla bråttom? frågade maken.

-Merkurius, älskling, Merkurius, svarade jag.

Jag behöver inte säga mer. Min man vet numera att när Merkurius är på väg att ta sig en tupplur så gör jag allt för att få iväg papper, manus, kontrakt och mail till personer jag behöver kontakt med.

Merkurius kommer börja backa den 6 februari. Men redan en vecka innan kan man börja känna hur det blir slöare kommunikationer. Hela februari kommer präglas av Merkurius hyss.

Jag utökar den tidspressen ytterligare, för att verkligen inte fastna i Merkurius sömn. Jag har nu någon dag eller två på mig att få iväg en skrift till några väl valda parter. Jag siktar på att ha fått kontakt, eller fått någon form av vi-har-läst-det-ni-har-att-säga-bekräftelse, innan den sista januari. Sedan kommer det bli tyst och lugnt. Lika festligt som i en gravkammare för någon som bara väntar på svar.

När mars månad anländer kommer Solen flytta in i aktive, initiativtagaren Väduren och det kommer blir en nedrans fart. Då vill jag och min potentielle partner vara på banan. Imorgon kommer fingrarna smattra mot tangenterna och det känns pirrigt och roligt. Jag tillåter mig att drömma stort (tycker faktiskt att man är skyldig sig själv det) och fortsätter att praktisera tacksamhet över alla vardagsmirakel som inträffar hela tiden. Det håller mig på gott humör och får mig att tro att baske mig ALLT är möjligt.

Någon annan som tänker på samma sätt där ute både vad gäller den kommande Merkurius-perioden och/eller positiva tankar så här inför nyårsstarten och årets mål?

Ha en fortsatt underbar kväll!