ANNONS

Projekt Inre Styrka. Resultat vecka 3, 2014.

/

Dom är sex stycken till antalet. De juridiska tjänster jag har sökt. Det känns bra och jag kommer att få besked inom kort på samtliga av mina ansökningar. Igår när vi var på middag sa jag till min bordsherre att ”nu är det slumpen som avgör om jag ska puttas tillbaka in på det här (juridiska) spåret eller inte.”

Resultat:

Utmaningen har efterlevts till punkt och pricka. Om detta nu kommer att leverera någon form av resultat är en annan sak.

När man knackar på fel dörr, kan några andra istället öppnas

Ibland känns det som om ödet eller någon personlig skyddsängel avvärjer eventuella vägval som inte ingår i ens plan. Har ni också märkt det någon gång? Ni vet när man resignerar och tänker att ”okej, jag gör detta- det öppnar sig ju i alla fall inga andra vägar”. Man skickar iväg ansökningar eller står med pennan i högsta hugg för att skriva på lägenhetskontrakt och så ringer telefonen eller någon fäller en kommentar som gör att man omedelbart stänger den väg man precis var på väg att börja vandra. Har det hänt er någon gång?

Mig har det hänt ett flertal gånger- jag har bokstavligen slängt en kulspetspenna rakt genom luften på ett mäklarkontor där jag precis var ifärd med att skriva på ett lägenhetskontrakt för att mäklaren i sista sekund sa ”men du vet väl att det finns den där andra våningen här i huset också..?”. (Den lägenhet som jag istället köpte samma eftermiddag). Likaså har jag stått med telefonluren i handen, beredd att slå numret till nya arbetsgivare för att tacka ja till ett jobb och så plingar det till i mailkorgen, vilket förändrar allt.

Jag har startat något spännande den här veckan. Mötet i torsdags har nu konkretiserats i ord och skickats iväg till spännande kontakter. Jag står och vippar mellan drömmar, förnuft och en allmän känsla av ”hur ska det gå?”.

Vilka spår kommer jag lämna efter mig?

Jag timade gårdagens stjärnor, som var utmärkta för att presentera nya idéer för folk högre upp, med mitt utskick. Kommer det att stanna vid en stor dröm och en rolig idé eller kommer det ha en inverkan på hela mina framtid, på de spår jag lämnar efter mig här i livet?

Jag lovar att hålla er informerade!

Är det någon av er andra som också tog tillfället i akt att kontakta folk eller företag med era idéer igår?

På måndag har jag en ny, viktig, utmaning att ta tag i och ni är, som alltid, varmt välkomna att följa med!

Ha en fortsatt underbar lördag!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00