ANNONS

Horoskop vecka 4, 2014

/

Allt ljus på Vattumannen

Solen flyttar in i Vattumannens tecken på veckans första dag. Efter flera veckor av förnuft, planering och struktur kommer det känna befriande att låta idéer och tankar få flyta fritt som i en dröm. Man har behov av både struktur och drömmande för att komma på idéer och nå mål. Nu kommer vi under en månads tid att våga tänka i nya banor. Vattumannen vill många gånger göra om gammalt till nytt genom att se saker och ting från ett annat perspektiv. När han kommit på detta nya sätt att arbeta eller förhålla sig till världen vill han att de omkring honom också ser tjusningen i det han kommit på. Inte alltid lätt, men fullt möjligt med tiden.

Tänk utanför ramarna

Våga alltså tänka i nya banor den här veckan- oavsett om det gäller arbete, relationer eller boende. Bara för att ”alla gör på ett visst sätt” så innebär det inte att en annan väg är fel. Den vägen kan, tvärtom, vara så spännande att fler vill följa efter ditt koncept på lycka eller framgång när du visat att det är ett fullt fungerande alternativ.

Vilka nya omständigheter försöker ni anpassa er efter nu?

Förra veckans fullmåne i känsliga Kräftan kan ha levererat nyheter som fick era hjärtan att ta ett skutt av glädje i bröstet, men det är även möjligt att där fanns oro inför framtiden då något tog slut eller nådde sin kulmination. Många gånger kan sådana nyheter behöva några dagar på sig att få lägga sig till rätta. Om det var helt ny information kan det innebär att det finns nya omständigheter och pusselbitar att passa in i livet. Fick ni höra att omständigheter som grundas i hem, familj och trygghetsfrågor påverkar ert arbete, boende eller kanske sättet ni nätverkar, har ni förmodligen fullt upp med att ta in det hela mentalt. Bli inte förvånade om ni i samband med Vattumannens energier väljer att anpassa er efter nyheterna på ett nytt, och kanske för er omvärld, oväntat, sätt. Bästa sättet att hitta rätt väg är att följa sitt eget hjärtas röst.

Bootcamp eller en rivig diskussion!

När veckan närmar sig sitt slut, lördagen den 25 januari, kommer Merkurius (kortare resor, kommunikationer och kurser/mentala utmaningar) att stämma träff med energiknippet Mars. Kanske är det dags för road-trip genom landet, gärna med inslag av kraft på något sätt. Med Mars är det alltid intressant att göra något som känns ”manligt” eller närmast militäriskt. Vandring i svår terräng och träningsbootcamp tilltalar alltid Mars. Alternativt är det också möjligt att de konversationer som förs kan präglas av ren eld. Man talar sig varm för sin sak, får mothugg eller skapar starka reaktioner hos folk man talar med. Med Mars går det snabbt och med Merkurius är det smart och genomanalyserat. Det kan bli riktigt häftigt faktiskt! Som en tornado av idéer som sveper undan fötterna på en!

Inte det enklaste att komma överens om kontrakt och/eller struktur

Veckan avslutas med söndagens möte mellan strukturerade och gammaldags Saturnus och Merkurius. Merkurius styr även över kontrakt. Eftersom Saturnus inte kommer överens med Merkurius under söndagen, kan det vara svårt att komma överens om stuktur och ett eventuellt kontrakt under den dagen. Merkurius befinner sig i nytänkande Vattumannen och Saturnus i psykologiske Skorpionen. När nytänkande möter gammal hederlig girighet eller ett kontrollbehov som är för stort kan det inte mer än krascha. Om ni står i begrepp att skriva kontrakt under den här dagen, var beredda på att ni kanske får ge saker och ting några extra dagar för att komma fram till ett avslut. Söndag och kontrakt?, kanske ni tänker. Ett exempel är att många lägenhetsbudgivningar pågår då, särskilt i storstäder där visning sker på söndagar och man vill nå snabba avslut genom ”att skriva” direkt. Beträffar det dig, rusta dig då alltså med lite extra tålamod.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00