ANNONS

Drömhem utomlands?

/

Är det rätt tid, astrologiskt, att köpa ett utlandshem?

Frågan kom häromdagen, lite oväntat, när jag talade med några grannar. Och svaret är positivt, både ur stjärnornas och, till viss del, även ekonomiskt perspektiv.

Jupiter styr utland och expansion. När han nu befinner sig i Kräftans tecken vill han expandera allt det som har med hemmet, familjen och tryggheten att göra. Är det huvudsakliga hemmet redan i ordning (det är mycket möjligt att många renoverat hemma sedan juni 2013- Jupiter vill göra allt i familjesfären större, bättre och vackrare), kanske en del av er sneglar på alternativet att uppfylla en dröm om att äga något vid Medelhavet eller ännu längre bort. Det är helt rätt att satsa på att fullfölja de drömmarna nu!

Guldläge i Spanien

Bostadspriserna i t ex Spanien är fortsatt på s k fastighetsboom-nivå. De har sjunkit enormt och man kan nu få fantastiska lägenheter, penthouses och villor till priser som man inte sett röken av på säkert ett drygt årtionde.

Känner ni er nyfikna kan jag varmt rekommendera att ni läser, främst David Searl´s bok ”You and the Law in Spain”, men också Nick Snelling´s ”How to buy Spanish property and move to Spain… safely”. Båda ger en bra inblick i de juridiska frågor som blir aktuellavid ett förvärv av fastighets utomlands, samt köpeprocessens alla steg.

Jupiter är med er fram till och med den 16 juli 2014- en perfekt tid för att åka iväg på en ”inspection trip” till värmen!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00