ANNONS

Kan man se framgång och lycka i stjärnorna?

/

Jag har fått den här frågan flera gånger tidigare och den är lika viktig att besvara varje gång. Anledningen är att man aldrig, aldrig, ALDRIG, ska fastna i vad någon annan säger om ens utsikter till att lyckas med varken det ena eller andra. Om du säger till dig själv att du kan lyckas med t ex att starta ett företag i utlandet, skapa din egen framgångsrika TV/radioserie eller hitta den stora kärleken- har du troligen helt rätt. Du kan lyckas!

Om du, motsatsvis, säger att det där med att starta ett företag utomlands, nå din dröm eller hitta din kärlek, är något som du inte kommer lyckas med- så har du troligen helt rätt också.

Jag är övertygad om att det faktiskt bara är ens egna mentala begränsningar som sätter gränserna för vad man kan lyckas med.

Nu till det astrologiska svaret på frågan ”Kan man se framgång och lycka i stjärnorna?”

Varje dag, månad och år rör sig planeterna över stjärnhimlen. Gynnsamma aspekter för t ex kärlek, företagande och inre styrka kommer och går hela tiden. Ibland är aspekterna 5-stjärniga, ibland gör man bäst i att bara dra ner rullgardinen under de dagar då stjärnorna inte är medgörliga för det man vill uppnå. Varje personligt horoskop visar också på potential inom vissa områden. Men det är inte på intet sätt allenarådande för dina möjligheter. Det där sista är väldigt viktigt att komma ihåg för att inte falla offer för ”självuppfyllande profetior” som att ”jag är inte menad att göra det ena eller det andra”.

Yes, you can!

Jag började att använda mig av de datum som stjärnorna pekar ut som särskilt gynnsamma för vissa aktiviteter och jag höll mig undan från vissa områden (såsom kontraktsskrivning och/eller omvälvande förändringar) under andra, mindre gynnsamma, perioder. Allt för att få lite extra skjuts mot mina drömmars land.

Den grundtanke som jag vill förmedla är att DU KAN LYCKAS MED PRECIS DET DU VILL LYCKAS MED! Tillåter du dig sen att ”rida på stjärnornas bästa vibbar-dagar” kan det gynna dig så tillvida att du har extra kraft, tur och flyt när du t ex inleder samtal med en potentiell samarbetspartner, startar företag eller träffar din egen Mr McDreamy.

Den största fallgropen och hur du undviker den

Lita till din egna passion, det som ger dig glädje här i livet, och sätt alltid dig själv på tillitens allra högsta piedestal. Den största fallgropen som finns när det gäller att lyckas, är oftast varken pengar eller brist på idéer, istället är det att jämföra sig själv med andra. ”Han eller hon har ju nått mycket längre, eller hon kan ju allt det där som jag inte har en aning om, eller, hur ska jag lyckas med att nå mina drömmar när jag redan är så gammal…” Att mata dig själv med det trista tankarna är som förbereda sig för sitt livs framträdande, både fysiskt och mentalt, för att sedan välja att gå rakt in självaste högborgen för ”Vi som kan ta ner till självförtroende på mindre än 3 sekunder”. Gå inte med på det.

Du besitter tillgångar du kanske inte ens tänker på

Du kanske visserligen har en miljon konkurrenter i folk som arbetar inom ditt område, oavsett det är juridik, coaching, hemtjänsten, sjukvården eller som chef eller administratör. Men du har en sak som gör dig unik; din fullkomligt alldeles egna bakgrund. Det finns faktiskt inte en enda människa på hela jorden som kan klå dig där. All de resor du har gjort, inre som yttre, de barn du har uppfostrat, de sjukdomar du har genomlevt, de tankar och insikter du fått. Ingen annan bär på de erfarenheterna. Allt detta gör dig helt UNIK. Och det är det som säger mig att du kan lyckas med precis det du vill, på ditt alldeles egna sätt. Stjärnorna säger bara åt dig när och var du ska agera om du vill ha extra hjälp. Själva grundessensen till din framgång håller du redan i din hand.

(Den fina bilden är gjord av illustratören Sarah MacFie. Stort tack!)

Ha en fortsatt underbar dag!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00