ANNONS

Horoskop vecka 5, 2014

/

Nya tankar rör om!

När veckan startar har kommunikationsplaneten varit i farten rejält under helgen. Först slog han sig samman med eldiga energiknippet Mars. En del av oss såg till att bege oss iväg på en liten roadtrip till en närbelägen stad. Anledningen kan ha varit för att slipa hjärncellerna medelst stimulerande kommunikation på en kurs eller föreläsning, andra reste kanske istället för att utöva någon form av sport eller delta i en fysiskt krävande tävling. Som om  det inte vore nog med detta har Merkurius också hunnit med att utmana stukturerade Saturnus. De tu kom inte helt överens och samtal kring kontrakt han ha behövt lite extra tid.

Vad skapar eller får du höras talas om som känns ”utanför ramarna”?

Det är fullt möjligt att vi känner oss en aning trötta, men också upphetsade,mentalt, när veckan startar. Vi har fått böja och bända på tankar för att ta till oss ny information. Ta början av veckan till att låta det ni hört, diskuterat eller läst/studerat få sjunka in en aning. När onsdagen den 29 januari kommer är era tankar redo att blomma ut i nya, fantastiska idéer. Solen och innovative Uranus ger oss alla både drivkraft och nytänkande. Vad har du kommit fram till som ingen annan redan gjort? Vilka två tidigare idéer har du nu slagit samman till en helt ny idé? Jag gissar på att vi kan få höra talas om annorlunda förhållningssätt till invanda mönster under den här dagen men även de efterföljande dagarna. Håll ögonen öppna!

Dags att gå med i nätverk och välgörenhetsorganisationer

På torsdagen den 30 januari har vi en nymåne i Vattumannens tecken. En nymånen ger oss fantastiska möjligheter för att starta något nytt, i motsats till en fullmåne som istället bringar med sig en möjlighet till avslut eller kulmination. När en nymånen faller i det innovativa låt-oss-bryta-oss-fria-från-invanda-mönster-tecknet Vattumannen betonas återigen allas vår benägenhet att tänka utanför ramarna. Vecka 5 är en vecka då många spännande frön kan sås i jord som ingen annan grävt i tidigare. Så roligt! Var inte rädda för nya tankar och idéer, sådana är alla grunden till att vi idag kan åtnjuta elektriskt ljus,ha kyld mat hemma och ständigt förses med nya uppdaterade programvaror och tekniska finesser både på jobbet och hemma.

Vattumannens styr det elfte, nätverkande huset. Att på nymånens dag, eller under de två följande veckorna se till att skapa, bli medlem eller börja samarbeta med ett nätverk eller en hjälporganisation, kan visa sig bli guld värt. Arbetet eller samarbetet kommer präglas av nytänkande sätt attt nå ut med budskap för att hjälpa andra, och dig själv samtidigt. Så dina frön den 30 januari och du kan se resultatet om sex månader vid den korresponderande fullmånen i Vattumannen den 10 augusti.

Pengar, kärlek och skönhet är på väg!

På fredagen den 31 januari är det äntligen dags för lite flöde när det gäller kärlek, skönhet och pengar. Venus vaknar ur sin törnrösasömn och kommer återigen att finnas vid vår sida. Låt Venus gnida sig i ögonen och vakna till helt under helgen också, men sen är det fritt fram för att skaffa sig en ny garderob eller look, köpa sig en lyxig liten klocka, väska eller annat fint man drömt om sedan flera månader. Det är också äntligen dags att se att pengar faktiskt rullar in som de gjorde strax innan jul. Något mycket efterlängtat efter julhelgens frivoliteter som julklappar och julmat. Kärleksmöjligheter kommer också visa sig efter en dryg månad av en känsla av ”tröghet”.

Dags att överge eller ge första-hjälpen till ett företagsprojekt?

I samband med att Venus vaknar till kommer också turplaneten och den store entreprenören Jupiter att ställa sig rakt emot transformationsplaneten Pluto. Deras respektive energier utmanar varandra, kan man säga. Det är mycket möjligt att du vill titta närmare på en företagsfråga för att överväga om du ska investerar ytterligare pengar i projektet, laga brister i upplägget eller helt enkelt överge det helt och hållet. Lita till din instinkt här. Pluto är trots allt kungen av underjorden och det mänskliga psyket. Ditt hjärta och din magkänsla är en utmärkt guide när ditt huvud förtvivlat söker en lösning.

Jag önskar er alla en spännande och fin vecka!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00