Dagens horoskop- Får du överraskande nyheter idag?

Jag älskar dagens planetenergier! Om det inte vore för nymånen i Vattumannens tecken på fredag hade jag utan tvekan sagt att detta är veckans bästa dag.

Idag möts Solen (energi och livskraft) och Uranus (internetälskare, innovatör samt leverantör av oväntade nyheter). Solen befinner sig i Uranus eget tecken Vattumannen. Här belyser Solen allt som vill bryta sig fritt och bana nya vägar. (Ur ett astrologiskt perspektivt är det intressant att notera att deabtten om nya sidan Lexbase, där man med lätthet kan få reda på vem som dömts för brott samt läsa domar, blossat upp just när Solen står i innovative och nätintresserade Vattumannen.) Uranus befinner sig i  energiknippet Vädurens tecken.Idag kan du få besked eller oväntade nyheter gällande ett personligt projekt som du arbetat med ett tag. Går du i sådana tankar och vill nå ut till företag eller kontaktpersoner är det idag du ska skriva, ringa eller skicka iväg offerter. Sätter du dig ner för lite tankestuga, kan du också belönas med galet bra idéer. Nyckeln till framgång, oavsett vad du gör, är att se saker och ting från ett nytt perspektiv.

Om någon här är intresserad av Tarot kan jag berätta att energin påminner om tarot-kortet ”Den Hängde”. Man får oftast det kortet när man kört fast och endast genom att se saker och ting från en annan vinkel, symboliskt genom att hänga upp- och-ner, kan man hitta en lösning.

Projektet och nyheter rör troligen just en form av idé som känns ny, fräsch och ”utanför ramarna”.

För egen del satsar jag på att knacka på några dörrar för att göra mig och ”mitt hemliga projekt” lite påmint. Åretstår att se om jag kommer få ett snabbt besked tillbaka eller inte.

Ha en fortsatt underbar dag och, glöm inte, våga tänka och drömma STORT och innovativt idag!