ANNONS

Så påverkar nymånen dig!

/

Det är dags för nystart! Med Vattumannens påhittiga energi redan i full fart blir det nu ännu mer betoning på nya projekt, idéer och brainstormingsmöten. Som ni vet är en nymånen den perfekta stunden för att sätta nya bollar i rullning. Ni kan se effekterna av det ni sätter fart på om cirka ett halvår, när den korresponderande fullmånen i Vattumannen lyser över hustaken: den 10 augusti.

Generellt gynnar dagens nymåne alla typer av nytänkande projekt. Jag har ju predikat om Vattumannens förkärlek för nätverkande, affärsidéer och välgörenhet som har ett nära samband med internet samt att generellt tänka utanför ramarna. Beroende på var i ert horoskop som nymånen faller kan man få ytterligare information om vilket livsområde som gynnas av nystart just nu. (Som vanligt, om ni känner till ert ascendenttecken, läser ni även för det tecknet.) Här har ni er nymåne!

Väduren: Nätverka, kära Vädur! Nymånen faller i ditt elfte hus. Gå med i en organisation som stöder djur eller barn, nätverka med andra entreprenörer eller kanske inom ett område som du brinner så där extra Vädurs-aktigt starkt för. Sätt fart redan idag och du kan få fart på ditt sociala liv på ett väldigt innovativt sätt.

Oxen: Karriären mår bra av att ta nya vägar. Är det nya arbetssätt som blir aktuella? Ny programvara, behovet av en ny hemsida eller kanske en utmärkelse för att just ditt företag har valt att tänka i helt nya banor? Du har en fantastisk chans att positionera dig i din bransch genom att våga tänka NYTT.

Tvillingarna: Är det dags att studera, inleda en rättsprocess eller kanske ta de där stapplande stegen mot att bli Digital Nomad och livnära sig via nätet? Våga! Kurser som inleds inom två veckor från och med nu är troligen korta, intensiva och banbrytande. Du kan vara intensivutbildad redan till augusti. Vill du vinna en rättsprocess eller annat ärende med relation till juridik- tänk i nya banor. Det gynnar dig.

Kräftan: Om pengar, försäkringsfrågor och gemensamma tillgångar varit lite stökiga på sistone får du en fantastisk chans till nystart. Kanske kommer en personligt bankman eller annan typ av rådgivare in i ditt liv som visar på helt nya möjligheter för dig att få ordning på den ekonomiska biten. Pengar kan komma för innovativa idéer-jag tänker rättigheter eller patent.

Lejonet: Partnerskap inom kärlek eller företagande vill blomma ut. Är det dags för dig och din partner att gifta er, trots att ni inte bor tillsammans? Vattumannen gillar alla alternativa lösningar, så länge som alla iblandade är nöjda med beslutet. En ny företagsidé kan uppmärksammas av förläggare, agenter eller advokater. Det är mycket möjligt att du skriver avtal för ett samarbete inom kort.

Jungfrun: Arbete och hälsa gynnas av att du tänker i nya banor. Varför inte börja på den där EFT-kursen som alla talar om- den som rensar huvudet och hjärtat på rädslor? Jungfrun älskar detox och renlighet och nu kan du verkligen gå i täten för att börja praktisera helt nya metoder. Sättet du arbetar på kan komma att omstruktureras en aning. Kanske blir det nyare, innovativare programvaror på arbetet eller ergonomiska stolar som gör att din arbetsplats börjas andras ”nydanande”?

Vågen: Kärleksflirtar, barnrelaterade frågor och kreativitet står högst på din agenda idag och de kommande två veckorna. Kanske har du kommit på en supercool tjänst för barn som både gynnar dem och dig (gärna med en skvätt välgörenhetstanke också!)? Alternativt kan du tänkas inleda en kärleksflirt- det sker troligen helt oväntat och känns nytt, fräscht och skoj. Dina kreativa projekt präglas av ett nytänkande som sopar banan med dina konkurrenter- du är verkligen på toppen i din industri.

Skorpionen: Ditt hem, din familj och din känslomässiga trygghet får en chans till nystart. Efter noggrant övervägande väljer du en väg som känns ny och kanske inte helt konventionell. Minns att om det fungerar för dig och din familj, är det det enda som betyder något. Om omvärlden inte förstår alternativa tankar, tillåt dem tålamod. Antingen det är ny high-tech utrustning till hemmet eller en hemsituation där du nattar barnen via Skype så kan du räkna med att gå utanför ramarna.

Skytten: Skyttarna älskar att studera och från och med dagens nymåne kan kurser, kortare resor och enormt mycket prat kring tankar och innovativa idéer bli aktuella. Kanske är det du som blir ombedd att hålla kurser eller så anmäler du dig i rask takt till spännande seminarium, webinars eller kortare kurser. Eventuellt får du resa en liten bit, till en närbelägen stad, för att närvara. Men det gör du så gärna. Ämnen kommer beröra nya, heta tendenser som få i Sverige hört talas om.

Stenbocken: Pengar och personliga tillgångar, där även dina egna kunskaper räknas, aktiveras av nymånen. En ny inkomstkälla kan visa sig för dig och det är högst troligt att den kommer plötsligt och tack vare att du öppnat dig för en alternativ väg inom företagande eller arbetssätt. Du kan även slipa dina egna kunskaper genom nya, smarta metoder som gör att du lär dig snabbare, te x tack vare onlinekurser.

Vattumannen: Du är redo att starta om från start, kära Vattuman. Du vill faktiskt träda fram och visa upp en helt ny sida av dig själv. Du har funderat ett tag men nu är du redo att göra klart för världen vilka dina nya tankar och åsikter är och hur du tycker att man ska leva. Det är fullt möjligt att du gör om ditt utseende eller garderob också. Du kan se resultatet av din förvandling om ett halvår- då har den fått full genomslagskraft.

Fiskarna: Med nymånen i det tolfte, hemliga, huset är det full betoning på det inre livet. Du är redo för att tänka nytt för att kunna släppa rädslor och situationer samt minnen från det förgångna som hållit dig fast på ett minst sagt obekvämt sätt. Våga släppa det som varit och våga välja nya vägar- du har allt att vinna och kan se resultatet av ditt inre arbete i augusti. Nydanande terapier kan visa sig vara rena andliga guldgruvan för dig nu. Som alltid rekommenderar jag starkt EFT (Emotional Freedom Technique) för att befria dig från rädslor och negativitet som håller dig tillbaka från att nå din fulla potential.

Ha en fortsatt underbar fredag!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00