Res på din födelsedag och förändra din framtid?

Jag snubblade över en spännande astrologibok häromdagen. Författaren till boken är Bob Marks, en välkänd profil inom astrologivärlden. Jag blev intresserad av hans bok så fort jag läste titeln: ”How to get more Move, Money, and Success by traveling on Your Birthday”. Det låter frestande, eller hur?

Rent konkret går det ut på följande. När vi föds ställs vårt födelsehoroskop utifrån planeternas aspekter vid tiden för födelsen, födelseorten samt datum. Varje år återkommer Solen till samma position som då man föddes, en så kallad Solar Return. Vad Bob Marks förespråkar i sin bok går ut på att man, genom att befinna sig vid olika länder och orter på jorden på sin födelsedag, kan påverka vad det kommande året ska innebära. Man utgår helt enkelt från den nya orten, där man befinner sig, för att ställa ett årshoroskop.

Starkt förbättrad ekonomiBob testade sin tes på 90-talet genom att tillbringa ett drygt dygn i Los Angeles, för att den skulle hjälpa honom att jämna ut vissa sämre aspekter för honom. Som en sideffekt såg han att han hade gynnat sin ekonomi på ett närmast galet sätt.

Hans verksamhet som astrolog fick en enorm fart. Sedan dess har han rest till alla möjliga orter för att påverka sitt kommande år. Likaså har han väglett sina astrologikunder att göra detsamma. Och med häpnadsväckande resultat,  hävdar han.

Ändrade London min framtid?

Detta kan tålas att titta lite närmare på Bob Marks bok om man är en hängiven astrologifantast. Den lockar mig verkligen nu när jag läst lite mer. Jag befann mig i London min födelsedag 2012. Hur detta påverkade året 2012/2013 har jag dock inte någon koll på.  Men det hände onekligen mycket spännande under 2013. Den här bloggen till exempelvis. Hade saken varit en annan om jag stannat i Sverige på födelsedagen? En spännande tanke, tycker jag.

Vad säger ni andra om den här teorin?