ANNONS

Superinspiration: Businesskvinnor och fantastiska nya projekt!

/

Entreprenörskvinnornas Tid är här!

Jag har hela huvudet fullt av nätverk, konversationer och webinars om kvinnligt företagande på nätet. Med Vattumannens innovativa energi är det inte förvånande att se både känt och okänt folk sätta fart på nytänkande websidor och affärsidéer. Min bloggkollega Andrea Engsäll skrev nyligen om lanseringen av Sofi Fahrmans nya, imponerande projekt The You Way – nätet, skönhet, mode och innovation av Sofis företagsprofil. Bara några dagar senare tillkännagav Andrea att hon fått ett drömuppdrag som ny ansvarig för inredningen på Villa Källhagen på Kungliga Djurgården i Stockholm. Att skapa en ny känsla av samma plats medelst inredning fullkomligt skriker Vattumannens energier, likaså att använda sig av nätet för en mode-och skönhetsportal. Det är roligt att båda beskeden kom i samband med den fina och påthittiga nymånen i slutet av januari. Om sex månader, kring den korresponderande fullmånen i samma tecken den 10 augusti, kan Andrea, Sofi och vi övriga nystartare se resultatet av det vi sår nu.

Med Jupiter i kvinnliga och intuitiva Kräftans tecken ända fram till sommaren är det nog inte helt fel att påstå att vi befinner oss i Entreprenörsvinnornas Tid. Är du en av dem, eller vill du kanske bli? Dags att sluta skjuta upp alla planer och drömmar tills imorgon! Framtiden startar idag!

”This Girl Means Business

Som ni kanske minns har det verkligen varit rätt tid för att sätta fart på nya tankar och projekt den här veckan. För den som är lockad, men inte riktigt vet var man ska starta, eller vill ha inspiration, vill jag rekommendera en riktig powerkvinnas hemsida. Carrie Green är vacker som en fotomodell och har ett huvud för business. Under tiden hon utbildade sig till jurist startade hon upp en mängd företag över nätet. När hon blev färdig jurist hade hon ett mindre konglomerat att ta hand om och hon bestämde sig för att lägga allt fokus på kvinnligt företagande. På hennes snygga hemsida Female Entreprenur Association finns massor av tips och inspiration. Min allra största favorit är hennes egen tidning This Girl Means Business. Här finns intervjuer med allt folk att räkna med inom branschen. Carrie tycker om att ta in en högre dimension av tänkande också, varför tidningen ofta frontas av personligheter som feel-good gurus som Oprah´s älskling: Gabrielle Bernstein, det positiva tänkandets drottning:Louise Hay, Marianne Williamson m fl.

Om du, som jag, tilltalas av tanken att man kan åstadkomma mirakel genom att kombinera omtanke, business och spirit då får du inte missa Carrie Greens tidning. Den är gratis att läsa på nätet och du hittar det senaste numret HÄR.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar fredag!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00