ANNONS

Projekt Inre Styrka. Resultat vecka 6.

/

Undrens tid är inte förbi

Ibland kan man förvåna sig själv. Veckans utmaning, som bestod av att få ordning och reda i källaren, har visat sig lättare än jag trodde. Anledningen? För snart fem år sedan utförde jag, tydligen, en imponerande utsortering innan jag stuvade in kartongerna i källaren. Det var antagligen en så tråkig uppgift att jag hade förträngt den. Inte desto mindre gladde det bestående resultatet mig när jag lite lätt illamående började dra i några kartonger i källaren. Det är ordning. Saker som ska vidare till sommarhuset är under kontroll. Och ännu bättre, jag har inte lassat på med mera elände utan att tänka mig för. Starkt glad i hågen av denna upptäckt tog maken också tag i en mindre sortering för att få en klarhet i läget vad gäller hans kartonger och saker som ska vidare till sommarhuset. Det ser vid första anblicken fortfarande alldeles fullproppat ut, men vi kan inte göra mer åt saken än att vänta på att få skeppa vidare halva källarens kartonger till härliga Gotland fram emot sommaren.

Resultat:

Nja, det är inte så att jag har slitit baken av mig där nere i källaren. Men, läget är under kontroll. Fullgott resultat med andra ord, även om det känns en snudd på fuskigt.

Vad säger ni om en Feel-Good-vecka med lagen om attraktion m m?

Det sägs att man tänker och kommer på alldeles särskilt mycket bra när man monotont gör något, som att promenera eller dammsuga. En sak jag har funderat på under veckans hundpromenader är om jag skulle ha en tema-vecka här på bloggen. Det skulle bli lite feel-good och empowerment inslag; tänk er Lagen om Attraktion, hypnos, alternativ medicin/behandlingar m m. Skulle ni tycka att det vore en rolig sak att läsa om? Är det något som ni är särskilt intresserade av som ni i sådana fall skulle vilja att jag skrev om?

Jag önskar er alla en fortsatt härlig lördag!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00