ANNONS

AstrologyZone- Sidan som lärt mig (nästan) allt om astrologi

/

Ibland får jag frågor om jag kan rekommendera någon särskild astrologi-sida på nätet. Och visst kan jag det!

Den sida som jag har följt närmast religiöst sedan 2002 är den amerikanska astrologen Susan Millers sida AstrologyZone. Susan publicerar ett flera sidor långt månadshoroskop för varje stjärntecken i början på varje månad och det är helt GRATIS! Jag har läst och lärt mig enormt mycket på dessa månadshoroskop!

Susans mamma var duktig astrolog och när Susan berättade att hon ville arbeta som astrolog gick hennes mamma med på att lära henne allt hon kunde, men på ett villkor; att Susan studerade 10 år innan hon tog emot en klient. Det var den tid Susans mamma ansåg behövdes för att ha fått tillräckligt med skinn på benen för att kunna tyda stjärnorna åt andra. Susan lydde sin mamma och är idag en av världens mest kända astrologer.

Är du nyfiken finner du Susan Millers månadshoroskop för februari HÄR.

Själv väntar jag spänt på denna bok av henne:

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00