AstrologyZone- Sidan som lärt mig (nästan) allt om astrologi

Ibland får jag frågor om jag kan rekommendera någon särskild astrologi-sida på nätet. Och visst kan jag det!

Den sida som jag har följt närmast religiöst sedan 2002 är den amerikanska astrologen Susan Millers sida AstrologyZone. Susan publicerar ett flera sidor långt månadshoroskop för varje stjärntecken i början på varje månad och det är helt GRATIS! Jag har läst och lärt mig enormt mycket på dessa månadshoroskop!

Susans mamma var duktig astrolog och när Susan berättade att hon ville arbeta som astrolog gick hennes mamma med på att lära henne allt hon kunde, men på ett villkor; att Susan studerade 10 år innan hon tog emot en klient. Det var den tid Susans mamma ansåg behövdes för att ha fått tillräckligt med skinn på benen för att kunna tyda stjärnorna åt andra. Susan lydde sin mamma och är idag en av världens mest kända astrologer.

Är du nyfiken finner du Susan Millers månadshoroskop för februari HÄR.

Själv väntar jag spänt på denna bok av henne:

 1. olga skriver:

  Men om man är född på en cusp så stämmer det inte. I alla fall inte för mig, är på gränsen lejon-jungfru.

  1. Hej Olga, Det är inte alltid gratis- och generellt ställda horoskop känns som om de träffar in tyvärr. Om man som du, befinner sig på en cusp kan man läsa för båda tecknen, samt främst för din ascendent. Det kan hjälpa. Är man ännu mer nyfiken kan man besöka en astrolog och få en personlig tolkning istället.
   Ha en fortsatt fin Alla Hjärtans Dag!
   Kram Helena

 2. Frida skriver:

  personligen skulle jag rekommender astro.com

  1. Hej Frida! Ja den sidan är också bra, men ett månadshoroskop som Susan Millers får man leta efter både vad gäller kvalitet och längd och dessutom gratis! :-)
   Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..