Så påverkar fullmånen dig!

Det är dags för fullmåne idag. Redan någon timme över midnatt började den sprida sitt blå ljus över oss alla. Som vanligt när det är dags för fullmåne är den förknippad med en slags fullgörelse eller avslut av något i våra liv. Tänk tillbaka på vad ni startade kring den 6 augusti förra året för att stämma av. Då hade vi en nystart i samma tecken; nymåne i Lejonet. Lejonet symboliserar kärlek, passion, skratt och glädje. Vad vi än koncentrerade oss på gav oss stor glädje.

Ge fullmånen +/- 4 dagar från och med den 15 februari för att leverera sitt budskap. Vissa av er kan med andra ord redan ha sett hur något er kärt projekt tagit ett steg närmare att bli verklighet.

Nedan följer ett sammandrag över i vilket hus som stjärntecknen upplever ett avslut i samband med dagens fullmåne. (Som alltid, läs gärna för båda ert soltecken samt ert ascendenttecken.)

Väduren: Fullmånen lyser över ditt femte hus. Samma hus som Lejonet styr över. Här är det fråga om kreativa projekt, barn och kärleksflirtar. Har du drömt om att ställa dig på en scen och framträda sedan i augusti? Nu kan du få din chans. Likaså kan det bli tal om graviditet eller att föda ett kreativt verk du arbetat på det senaste halvåret.

Oxen: Vad startade du i augusti som har att göra med din hem och din familj? Önskade du dig ett nytt hem eller kanske bara en tryggare bas? Med fullmånen i ditt hem kanske du snart håller nycklarna till ett nytt hem eller på något annat sätt ser till att bringa in mer glädje, musik, kärlek  och barn i ditt hem så att det känns som nytt.

Tvillingarna: Du vill alltid utmanas mentalt; att få diskutera och lära dig nytt som stimulerar dina sinnen gör dig på gott humör. I samband med fullmånen i ditt tredje, kommunikativa och lärande, hus, kan det bli tal om att nå kulmen av en kreativ skrivar-kurs, sånglektioner eller nätverk där man fokuserar på barn, glädje och kreativitet.

Kräftan: Känslige Kräftan får en chans till avslut gällande sin ekonomi och egna tillgångar. Med glädjefyllde Lejonet här kanske ett kreativt projekt ger en inkomst. Eftersom dina egna talanger även räknas som tillgångar är det möjligt att du får bekräftelse på att det du utför med hjärta och passion har en hel värld av rikedom att ge dig. Jämför med vad du startade i augusti och se om du ser en röd tråd.

Lejonet: Fullmånen faller i ditt första hus. Du kommer att beröras på ett djupt personligt plan av vad fullmånen bär med sig till dig. Många Lejoner livnär sig inom kreativa yrken såsom skådespeleri, författande och artisteri. Du får en chans som du drömt om sedan i augusti. Vilka kontakter satte du fart på då? Vad önskade du dig hett och innerligt? Var det en graviditet, att skriva barnböcker eller att få uppträda för en publik? Fullmånen hjälper dig nu.

Jungfrun: Det är dags för ett avslut av saker och relationer du hållit dolda sedan i augusti. Antingen det är en kärleksrelation som pågått i det fördolda, ett kreativt projekt du arbetat på i tysthet för världen eller en fråga som gäller barn du har, eller önskar dig, så kommer fullmånen att leda till att du är redo att känna att du nått ditt du kunnat. Nu måste vyerna vidgas. Du och dina hemligheter är redo för världens ljus.

Vågen: Gick du med i ett nätverk kring den 6 augusti? Började du samla på dig en ansenlig mängd nya kontakter då? Med fullmånen i ditt elfte, nätverkande, hus är det mycket möjligt att du lagt ned enorm energi på ett nätverk, organisation eller välgörenhetsgrupp, som präglas av glädje, kreativitet och kärlek för barn. Är det dags att ta en mer ledande roll i nätverket eller kanske gå vidare till ett nytt? Fullmånen ger dig möjligheterna.

Skorpionen: Det är karriärkulmination på gång! Inte illa. Särskilt om du arbetar i ett yrke med kreativa projekt, såsom skrivande av manus för bokvärlden eller TV och teater kan du se hur det smäller till. Skorpioner är ofta extremt begåvade på research. En läkardeckare med betoning på vetenskap och forskning kan få sig en rejä skjuts framåt dagarna kring fullmånen. Folk i din bransch hyllar dig.

Skytten: Äventyrlige Skytten har besök av den kreative fullmånen i sitt eget favorithus; det nionde. Här finner man högre studier (juridik och språk) skrivande, rättsprocesser och längre utlandsresor. Startade du något nytt i relation till dessa områden kring den 6 augusti förra året är det mycket möjligt att saker får sitt avslut nu: en rättsfråga får sitt slutgiltiga beslut, ansökan till en högre utbildning eller planer på en längre utlandsresa kan bli klara. Likaså kan du sätta punkt i ett bokmanus du arbetat med och kontakter med förlag kan komma vidare.

Stenbocken: Arbetssamma Stenbocken får besök av den avslutande fullmånen i det åttonde huset. Här finner man andras pengar såsom kommission, skatter, arv och försäkringspengar. Sökte du bidrag eller stöd för ett kreativt projekt i början på augusti kan du se en kulmination av frågan i dagarna kring fullmånen. Trassel kring pengar till följd av barn och kärleksaffärer kan också nå sitt avslut.

Vattumannen: Fullmånen besöker Vattumannens sjunde hus. Här finner man äktenskaps- och affärspartners. Vad inledde du för ett halvår sedan? Förlovade du dig, kan det bli dags att säga ”ja” inom kort. Passionerade Lejonet bidrar med alla sin charm och kärlek. Om du inledde ett företagssamarbete kan ett kreativt projekt, gärna med relation till må-bra-betoning eller barn, blomma ut i samband med fullmånen.

Fiskarna: Fullmånen faller i Fiskarnas hus för dagligt arbete och hälsa. En ny hälsoregim som du startade i samband med nymånen i augusti förra året kan visa sig ge resultat. Betoningen för dieten eller den nya hälsovanan var troligen själv-kärlek, att ta hand om sig och vårda sig om om man vore en riktig drottning. Kreativitet kan också ha hjälpt till att stärka hälsan. Likaså kan nya, mer kreativa, arbetsmetoder på arbetet leda till framgångar på jobbet.

Jag önskar er en fortsatt härlig lördag!

 

 

 

 

 1. Jag ser en röd tråd :)

  Önskar dig en härlig lördag!

  1. Så roligt! ;.)
   Kramar och ha en fortsatt härlig lördag. Här vräker det ned och jag studerar den kommande veckans stjärnor!
   Helena

   1. Tack :)
    Här snöar det på tvären. Spännande! Blir snart mello. Dr Alban och Jessica Folker går direkt till final, helt ok låt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..