ANNONS

Solen i Fiskarna- Healing, välgörenhet och fantasier

/

Solen är på väg in i Fiskarnas tecken. Fiskarna är zodiakens alldeles egna Florence Nightingales- de som drömmer om en bättre värld och alltid är redo att sträcka ut en hand för att lyssna på de behövande.

Fantasi som kan göra gott

Under den kommande månaden, från och med den 19 februari, får vi en chans att visa vår bästa sida, ge istället för att ta, men också för att finna vägar till själv-healing. Fiskarna är det tecknen som är mest förknippat med helande. Ni som känner en Fisk vet att de älskar att fantisera om hur saker skulle kunna bli. Ibland kanske detta sker en aning för ofta än vad man tycker är nödvändigt. Med Solen i Fiskarna kan dock alla stjärntecken använda sig av Fiskarnas fantasirikedom: det är en utmärkt tid för att väva fantasier om man skriver sagor eller poesi, särskilt om man vill göra gott med det man skapar.

Gör som jag tänkt, köp musiken som gjordes till TV-dokumentären En resa för livet. Intäkterna går till SOS Barnbyar och kanske kan tonerna ge dig en rent magisk skaparupplevelse samtidigt som du gör gott för barn i nöd.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00