ANNONS

Hon bemästrar Lagen om Attraktion!

/

Med Solen i intuitiva Fiskarnas tecken är detta inlägg verkligen på sin plats.

Tänk om….

Hur kul vore det inte om man önskade sig att få spela in en skiva, signalerade detta till universum och sedan förlitade sig på att Lagen om Attraktion skötte uppfyllandet av den drömmen? Och hur kul vore det sen inte om man under en musikfestival, där man endast står och lyssnar som åhörare, drar till sig två riktiga guldkornspersoner som ger en chansen att spela in den där skivan. Enda kruxet, man måste vänta en liten stund för den som ska hjälpa till med produktionen är just då är upptagen med att spela in en skriva med Janet Jackson i New York…

Detta, och andra helt fantastiska saker har hänt Helena Magdalena Ivekrans sedan hon började praktisera Lagen om Attraktion. Så här säger hon själv om lagen om attraktion och hennes kommande webkurs där hon kommer lära ut alla knepen för att framgångsrikt använda sig av lagen:

Genom att lära dig att använda dig av attraktionslagen och Napoleon Hills 13 framgångsprinciper, kan du skapa precis den framgång du önskar!
Lär dig att övervinna dina hinder, tänka och drömma stort och steg för steg gå in i den framgång som väntar på dig!
Den enda som håller dig utanför din egen framgång är du!
Vi kommer mötas över webbinarium och vi kommer steg för steg ta oss till den framgång som väntar oss.
Jag har själv startat upp mitt företag helt med attraktionslagens kraft – inom två år hade jag nått ut till över en miljon människor med det budskap jag brinner mest för!
Jag har attraherat de allra bästa uppdragen och mängder av kunder, utan kamp, bara med glädje! Pengar följer glädje och framgången finns för oss alla!

Inte ett sponsrat inlägg

Det har varit en hel del prat om sponsrade inlägg här bland Amelia-bloggarna på sistone. Därför är det på sin plats att säga att detta inlägg inte på något sätt är sponsrat av Helena Magdalena. Faktum är att hon inte ens vet om att jag skriver det. Jag förespråkar, som jag tidigare sagt, Pay it forward– metoden, och i det ingår att rekommendera och ge vidare allt som jag anser vara värdefullt, till er. Allt gott man ger, kommer tillbaka till en. Därmed inte sagt att jag inte skulle vara öppen för sponsring. Men om, och när, en sådan sak skulle bli aktuell, kommer ni att få veta det i samband med inlägget.

Magisk spark i baken

Anledningen till att jag gillar Helena Magdalena lite extra mycket är att hon lärde mig ett knep som fick mig att ta mig ända hit, till Amelia, förra hösten. Jag gick på en av hennes föreläsningar och fick en rent magisk spark i baken. Hennes ord var guld värda för mig och kanske kan de vara de för er också?

Ni hittar mer information om Helena Magdalena och hennes kurs HÄR.

Jag önskar er en fortsatt härlig onsdag!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00