ANNONS

En liten Prinsessas horoskop

/

Inför vecka 7 skrev jag om fullmånen i Lejonet som skulle äga rum den 15 februari, och hur det var troligt att den bl a kunde innebära att vi fick nyheter om en kunglig födelse. En fullmånes energier är som starkast ju närmare den dagen den faller. Eftersom Prinsessan Madeleines lilla dotter var beräknad till den 25 februari, 10 dagar efter fullmånen, tänkte jag att den lilla skulle förvåna om hon kom till världen innan dess. Men så skedde alltså.

Den nya lilla Prinsessan (jag tycker alla nyfödda förtjänar den titeln, kunglig tronföljd eller inte) föddes sålunda den 20 februari kl 22:41 i New York City, NY.

Känslornas Prinsessa

Utan att klampa in för mycket på den lilla flickans integritet kan jag berätta att stjärnorna siar om en känslornas Prinsessa. Med Solen i omtänksamma och fantasifulla Fiskarnas tecken samt månen och ascendenten i Skorpionen kommer känslor att styra val och beslut. Det finns aspekter som tyder på ett intresse för skönhet och konst, som också ligger Prinsessan Madeleine varmt om hjärtat. Jupiters placering i det familjära tecknet Kräftan tyder på en karriär och inkomster där utland, omvårdnad och hemmet och familjen kommer till uttryck.

Om jag fick sia, vilket en del av er troligen vill, skulle jag säga att en liten Florence Nightingale med skinn på näsan, kom till jorden i den svenska gryningen. Men än är hon liten och bör få sova lugnt i sin mammas famn.

Jag sänder de allra bästa gratulationer och varmaste tankar till de nyblivna föräldrarna, Prinsessan Madeleine och Herr Christopher O´Neill.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00