ANNONS

Horoskop vecka 9, 2014

/

Känslosamt och vackert

Vi startar veckan med ett fantastiskt inspirerande möte mellan den energifyllde Solen och kreative Neptunus. Faktum är att hela helgen i vecka 8 fått sig en dust av Neptunus känsliga energier. Känslor, kraft och energier har blandats samman på ett mycket vackert sätt. Det kan ha varit så påtagligt inspirerande att det nästan gjort ont och resultatet oerhört vackert. Prinsessan Madeleines lilla dotter föddes med denna vackra aspekt i sitt eget födelsehoroskop.

Förutom det glädjande och känslomässiga beskedet om den lilla prinsessans födelse är det mycket möjligt att din helg, samt måndagen den 24 februari, präglas av upplevelser som kan kännetecknas som vackra, drömska och fantastifulla. Kanske besöker du en vacker utställning, läser en inspirerande bok, eller ser en underbar film eller ett teaterstycke som berör dig på att djupt plan. Är du en skapande själ kan du ha fått särdelse mycket både kraft och inspiration under de dagar jag nämnde.

Skratta hela vägen till banken, eller?

På tisdagen den 25 februari får vi alla en god chans att strukturerar vår ekonomi. Venus, som förnkippas med pengar, samtalar med ordningssamme Saturnus. Är det dags att starta ett sparkonto eller sätta upp ett autogiro för att inte missa att betala räkningar? Tisdagens energier hjälper dig att göra det bästa av det du har.

Varning för hastiga beslut

En dag senare, på onsdagen den 26 februari, sätter Uranus och Jupiter sig en aning på tvären mot varandra. Jupiter älskar expansion och en positiv äventyrsanda. Uranus har en förkärlek för att servera nyheter på ett överraskande sätt. När de nu befinner sig med 90 graders mellanrum kommer de inte överens. Undvik att ta snabba beslut särskilt när det gäller företagsidéer eller investeringar. Ta några dagar på dig att tänka efter och göra lite efterforskningar innan du följer efter den glade Jupiter rakt in i ett projekt för snabbt.

God Morgon Merkurius!

Vissa veckor är det full fart på planeternas möten med varandra och denna vecka är just en sådan. Förutom det jag redan nämnt kommer nu även Merkuirus att sakta börja vakna upp efter sin tupplur. Han gör det officiellt på lördagen den 1 mars, men ge honom några dagar på sig för att få gnugga sömnen ur ögonen och börja jobba igen. Samma dag som han vaknar upp kan det också vara lite extra rörigt. När de första dagarna i mars passerat är det återigen fritt fram att skriva kontrakt och få fart på mail och kontakter med folk som tycks ha somnat. Det är dags för aktion!

Femstjärniga energier!

Veckans sista stora möte är min favorit- en 5-stjärnig dag! Det äger rum på samma dag som Merkurius vaknar, den 1 mars. Anledningen till att jag älskar den dagen är att Solen och turplaneten Jupiter då enar sina energier. De befinner sig 120 grader ifrån varandra i en så kallad sextil. En aspekt som förknippas med harmoni och flöde. Lördagen, men även fredagen den 28 februari kan få sig en dust planetglitter, kan innebära att du får stor hjälp från en person i en hög position. Kreativiteten flödar också tack vare Solens placering i Fiskarnas fantastifulla tecken. Fiskarna är även kända för sin intuition. Det är som om de kan lukta sig till saker som de känner är på gång. Under helgen kan du få en smak av hur det känns. Får du en väldigt stark känsla av något, våga då lite på den.

Icke att förglömma så har vi även en nymåne i Fiskarnas tecken samma dag, den 1 mars. Nu är det dags att sätta spaden i jorden när det gäller kreativitet, inre känsloliv och välgörenhet! Mer om detta i nästa veckas horoskop.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00