ANNONS

Ladda ned min deckarnovell GRATIS under sportlovsveckan!

/

Det är sportlovsvecka i Stockholm. För att fira ledigheten ger jag denna vecka bort min deckarnovell ”Skyddsängeln” helt gratis. Ni kan ladda ned den HÄR. 

Beskrivning av Skyddsängeln tagen från Gumroad: (för övrigt en utmärkt sida för att ladda upp och sälja dina digitala produkter!)

När en ung kvinnlig student vid Stockholms Universitet hittas mördad på universitetsbiblioteket är kommissarie Brunell en av de första på plats. När ytterligare studenter inom kort mördas på universitetsområdet står det klart att Stockholm fått en seriemördare på halsen. Morden kallas populärt för Studentmorden i tidningar och TV.

En tid efter sin pension får kommissarie Brunell besök av en journalist för att berätta om lösningen av mordfallen. Snart inser han dock att han har begått ett fruktansvärt misstag.

Hur långt får man egentligen gå för att beskydda den man älskar och finns det en högre makt som berättigar en älskande att döda? Detta är de urspungsfrågor som inspirerade Helena Biehl till att skriva novellen under en skrivarkurs 2008. Novellen har sedan dess skrivits om till en deckare som nu ligger för läsning hos förlag.

Observera att omslaget fortfarande har sin amerikanska titel då jag aldrig tidigare har gett ut eller sålt novellen i Sverige. Jag skrev novellen då jag gick kursen ”Att skriva Krim” i regi av Ordfront Förlag under 2008.

Jag blir väldigt glad för kommentarer och tankar kring novellen.

Glad måndag på er alla!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00