ANNONS

Prinsessan Leonore- numerologisk betydelse

/

Alldeles nyss tillkännagavs namnen och titeln på Prinsessan Madeleines och Herr Christopher O´Neills dotter:

Prinsessan Leonore Lilian Maria. HKH hertiginna av Gotland.

Ljus

Namnet Leonore ger mig härliga minnen från när kronprins Felipe och kronprinsessan Letizia av Spanien tillkännagav namnet på sin förstfödda: Infanta Leonor.

Tror man på numerologi så är namnet väldigt viktigt för ett barns öde. Ser man på numerologen Paul Sadowskis namnkalkylator så betyder namnet Leonore, ursprungligen från spanskans Eleanor, ljus.

Namnet förknippas med siffran 3 som symboliserar uttrycksfullhet, social förmåga, konst och glädje över livet.

Ett livsöde för en person med nummer tre i namnet tyder på allt det som förknippas med det tredje huset i zodiaken; skrivande, talande, sång, undervisning och kompositör.  Numerologin avslöjar också att det finns en inre  själslig längtan att få tjäna och göra gott för världen. Numret det grundar sig på är det höga mästarnumret 22.

I det godas tjänst

Numerologins betydelse av namnet Leonore tyder med andra ord på en prinsessa med ett stort hjärta och som, kanske medelst en väg via skönhet eller konst, får andra att lyssna och agera i det godas tjänst.

Med tanken på Prinsessans Leonors födelsehoroskop är jag beredd att hålla med då stjärnorna signalerar en mycket empatisk flicka född i Fiskens spirituella och medkännande tecken.

Som ägaren till Ollivanders trollstavar i Harry Potter en gång sa till den unge trollkarlen: ”I think we can expect great things from you”. Detsamma vågar jag påstå att vi kan säga om den nyfödda lilla Prinsessan Leonore.

Välkommen till världen Leonore!

Bild från svt.se

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00