Månadshoroskop

Jag har två horoskopsidor som är mina absoluta favoriter och det vore snålt av mig att inte inviga er i min hemlighet.

Den ena, har jag redan berättat om; AstrologyZone av Susan Miller. Astrologyzone levererar det utan jämförelse absolut bästa månadshoroskopet, gratis, kring den första dagen i varje månad. Håll alltså utkik där för att läsa Susans månadshoroskop för alla tecken. Jag misstänker att det kommer imorgon eller på söndag.

Några som redan har lagt upp sitt månadshoroskop är tvillingsystrarna från AstroTwins. De skriver på ett hippt sätt om stjärnor och har inspirerat mig mycket. Som Carrie Bradshaw-möter-astrologi, skulle man kunna säga. Inte konstigt att de  fått uppdraget att skriva astrologi för tidningen ELLE. Dessutom arrangerar de underbara astrologikurser i Mexiko, något som jag var mycket lockad av i somras. Men med en läsekrets på några miljoner astrologifantaster hann jag inte knipa någon plats. Nästa gång är jag förhoppningsvis snabbare. HÄR kan du i vilket fall redan nu läsa deras månadshoroskop för mars månad. Även AstroTwins horoskop är gratis.

Jag vill självklart att ni ska älska mina stjärnor och horoskop och hoppas att ni återkommer hit för att läsa men jag vill också tipsa er om mina astro-tips på nätet. En balansgång där den snåle skulle säga att jag absolut inte ska nämna några ”konkurrenter” och motpolen som istället ser dessa astrologer som kollegor och förebilder. Jag tycker att snålhet är riktigt tråkigt och älskar dessa astrologer. Nu är det bara för er att testa på och se vad ni tycker. Berätta gärna!

Hoppas ni får en fortsatt härlig fredag!

 1. Susan Miller har jag följt sedan länge, kul att du också gillar henne. En annan jag brukar följa är Kristin Fontana som har gratis veckohoroskop för varje tecken: http://kristinfontana.com/starcast/
  Tack för en intressant och bra blogg!

  1. Hej Ylva-Li! Åh tack för tipset. Kristin känner jag inte till. Hennes hemsida ska jag klicka mig vidare till med en gång!
   Stor kram Helena

 2. Jag har tackat för att 5000:- kom till mig helt oväntat i 30 dagar (idag är det 30.e dagen), men det kom in hälften helt oväntat. Glad för det som kom in, men jag fixade inte hela önskan. Vad hade jag kunnat gjort annorlunda?

  Tack för alla dina fina inlägg!

  Trevlig söndag!

  1. Hej! Tänk inte att du misslyckats. Tacka istället för det som kom och se det som att det faktiskt finns i din kraft att dra till dig pengar. Sätt ett nytt mål och sätt igång. Nyckeln är att tänka på att hela tiden befinna sig i ett hoppfullt läge, ett läge där man tror att det är fullt möjligt att de där pengarna kommer.
   Kramar Helena

   1. Tack för tipset! Jag sätter igång ett nytt mål :)

 3. Annika skriver:

  Tack för tipsena! Jag tycker massor om din blogg och kastar mig över alla nya inlägg så nu är du på min bloglovin lista :)
  Hoppas mars blir en mycket lättare och smidigare månad än februari!

  1. Hej Annika! Vad roligt att du tycker om bloggen! Det är för dig jag skriver den! Mars får mer fart. Veckans horoskop visar på massor av nya energier som börjar röra på sig! :-)
   Stor kram Helena

 4. Jag har precis bläddrat igenom mitt horoskop som jag köpte av dig i höstas! Måste vara lite strategisk framöver tänkte jag. :)

  1. Stjärnorna är underbar strateger! Det väntar ett förbaskat trevligt kreativt, skrivande år! ;-)
   Stor kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..