ANNONS

Horoskop vecka 11, 2014

/

Jetset-planeten får fart på flygplatser och businessmöten igen

Vi startar veckan med den glädjande nyheten att möjligheternas och optimisternas planet, Jupiter, äntligen fått fart framåt över himlavalvet igen. Jupiter började sin retro-period den 8 november förra året. Sedan dess har entreprörsprojekt, men kanske även högre studier, gått en aning på sparlåga. Nu ska det bli dock bli ändring på den saken. När Jupiter började backa i november befann han sig på den 20:e graden i Kräftans tecken. Under sin lågenergiperiod har han sedan hunnit förflytta sig ända tillbaka till den 10:e graden i samma tecken. Inte förrän den 1 juni kommer han att hunnit ikapp den position han hade i november. Där sätter han riktigt fart kan man säga. Vi kommer dock att märka framåtrörelse redan nu. Håll ögonen på frågor och projekt som rör skrivande, högre studier, juridik och utland. Lägg sedan till en gnutta affärsidéer och du har receptet för vad Jupiter vill sätta fart på.

Inga nya kontrakt idag, tack!

På tisdagen den 11 mars möts kommunikative Merkurius och den strukturerade Saturnus med 90 grader emellan sig, i en s k square. Saturnus befinner sig i retro-läge och därför bör kontrakt och/eller muntliga avtal om nya förslag till överenskommelser undvikas. Om något gammal kontrakt kommer på tal igen är saken en annan. Saturnus vill gärna titta på gamla strukturer han har satt upp. Merkurius befinner sig i innovative Vattumannen vilket ger en trolighet för att det som diskuteras eller blir aktuellt har något banbrytande eller helt nytänkande över sig. Saturnus befinner sig i Skorpionen, starkt förknippad med psykologiska spel. Det finns en risk att kliva in i ett avtal som sedan håller en i bojor om det är helt nytt. Be om betänketid och sikta istället på den 27 mars då turgossen Jupiter möter Merkurius. Då har även Merkurius hunnit ikapp det han förlorade under sin tupplur.

Gör om, gör rätt?

På fredagen den 14 mars möts energigivande Solen och Saturnus i ett desto gladare möte. Solen befinner sig i dåtidens tecken, Fiskarna, och vi får en chans att titta närmare på ett beslut vi fattat tidigare. Möjligheten att lägga till eller ändra i det som redan bestämts kommer att finnas där. Om du känner att det är dags att reglera en situation för ditt eget bästa, då du ger mer än det som överenskommits, vad då inte blyg på fredagen!

Kolla status på din egen armé

Lördagens möte mellan Merkurius och den backande krigarplaneten, Mars, är även det positivt. Mars ger dig en möjlighet att kontrollera hur det står till med din egen armé av bundsförvanter, såsom vänner, familj och bekanta. Finns där någon relation som behöver luftas genom ett samtal är lördagen en utmärkt dag för att kommunicera och ta relationen till en ny nivå. Lägg gärna till en aning nytänkande. Hur man når framgång i relationer är mindre viktigt, än att man faktiskt gör det.

Detox och dedikerat arbete

Vi avslutar vecka 11 med en fullmåne i renlevnadstecknet Jungfrun på söndagen den 16 mars.  Det fina med denna fullmåne är att Saturnus, Solen och Merkurius alla sluter upp för att ge oss en vänlig fullmåne som bjuder på möjligheter till överenskommelser som har potential att hålla under lång tid framöver. Jungfrun är nitisk av naturen vilket skänker oss alla en förmåga att verkligen bli produktiva under dagarna +/-4 dagar från och med den 16 mars. Fullmånen korresponderar med nymånen i samma tecken som inföll den 5 september förra året. Minns du vad du startade då som hade att göra med renlevnad, ordning och reda? Nu får det en chans att slå ut i full blom.

Jag önskar er alla en underbar vecka!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00