ANNONS

På språng idag!

/

Jag sitter och mailar mig lätt blå. Igår fick jag ett väldigt spännande uppdrag som fick mig att klicka i tangentbordet så att hundarna tittade oroligt på mig. Idag börjar bitarna falla på plats och mycket snart ska ni få veta mer.

Dagen är solig, vårig och full av möjligheter. Jag kommer inom kort kasta mig iväg från de Sörmländska skogarna till Stockholms innerstad. Det blir besök på stärkande och inspirerande Yogayama, därefter lunch med en skrivarsjäl som verkligen tagit fasta på uttrycket ”Bli din egen lyckas smed”. Jag skulle helst vilja skrika ut allt spännande denna person har åstadkommit men det är hemligt i skrivande stund. Strictly confidential, som de säger i stora filmer. Vad jag kan avslöja är att det även blir Hollywood-besök på lunchen. En ny bekantskap som jag ser fram emot att få äta, tala och umgås en stund med.

Kvällen avslutas med invigningen av Lava Förlags Pop-Up Bookstore. (Nej, jag är inte sponsrad- jag bara gillar dem!) Det ska bli väldigt roligt att träffa andra skrivarentusiaster och kanske, av slumpen dyka på någon ny spännande idé eller personlighet. Lava samarbetar bl a med skrivläraren Sören Bondesson och det hade varit väldigt kul att få en pratstund med honom. Jag gick en skrivarkurs för honom för flera år sedan och jag hade gärna anlitat honom som lektör för trilogin. Det kommer även en annan duktig lektör också, Cajsa Winqvist. Vi har aldrig haft kontakt men jag hoppas såklart få möjlighet att byta några ord med henne också.

Eftersom det är kul med lite extra spänning i tillvaron så har jag även sett till att stuka foten. Höga klackar bytes därför till bekväma Converse. Det är väl ändå vår på riktigt nu, eller?

Jag önskar er alla en fortsatt underbar tisdag!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00