Mars retro i relationernas tecken

De Personlig Projektens Mästare tar en vilopaus gällande relationer

Energiknippet Mars befinner sig just nu i retro-period. Mars styr vår motivation och våra personliga mål. När Mars bestämmer sig för att ta en paus från sitt arbete kan det upplevas både frustrerande och som en lättnad. Särskilt Vädurar och de med ascendenten i Väduren kan känna av detta särskilt starkt.

Mars befinner sig i Vågens tecken. För Vågen handlar allt om relationernas harmoni och balans. Fram till det datum som Mars bestämmer sig för att sätta fart på alla spännande projekt igen, den 19 maj, är det enklare att förebereda sig än att ringa i den stora lanserings-klockan. Man vill ha Mars med sig när viktiga relationer ska tas till en ny nivå.

Under tiden fram till den 19 maj minns detta:

Tänk igenom dina relationer, antingen det gäller kärlek, vänskap eller business. Hur använder du din energi? Hur utvecklas dina relationer? Står det helt still trots att du verkligen arbetat hårt för den/dem? Perioden är viktig för att få oss att sluta kämpa oss blodiga för relationer som inte vill komma till skott. Den där kärlekspartnern som verkar så tveksam till att ta nästa steg i relationen, eller företagssamarbetet som bara inte vill skrivas i sten- de där relationerna kanske är menade att utvecklas på ett helt annat sätt än vad DU redan tycks ha bestämt, säger Mars och tittar anklagande på oss. Att försöka knuffa och puffa fram en relation som inte är redo, är inte rätt väg och nu får vi alla en chans till utvärdering.

Släpp och se hur saker och ting börjar ske!

Våga alltså släppa alla föreställningar om hur det ska vara eller bli i dina relationer. Försök att bara leva i det som är och var nöjd med det. När man släpper idéer om hur man anser att framtiden ser ut, får framtiden faktiskt en chans att visa sig.

Tack vare Solen i aktive Vädurens tecken från och med den 21 mars och Jupiters rörelse framåt över stjärnhimlen kommer saker och ting fortfarande att röra på sig. Livet står på intet sätt stilla. Jupiter älskar ju full fart vad gäller entreprenörsskap och Solen kommer ge oss massor av idéer. Vi ska bara lära oss att släppa taget gällande de relationer som inte utvecklas som de vill. Gör vi det, kan de rätta relationerna få en chans och mirakel börja visa sig.

Vad säger ni om det? Jag tycker personligen att det är en stor lättnad.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig, solig torsdag!

 

 

 1. Emma skriver:

  Helena, jag börjar se det framför mig. Mitt eget uttryck, fantasin har börjat bubbla inom mig och jag har en trygghet i mitt eget andetag. Alla får vi plats och ingen behöver gömma sig. Det behöver inte vara så svårt och livet ger ju inte oss något som vi inte klarar av. Snart,snart ska det blommas i fullaste potential. Av dagens inlägg förstår jag att vädurar gör klokt i att sitta lugnt och stilla i båten, lägga ”nu,nu,nu” åt sidan och lita på att vinden för livet i rätt riktning. Även om det finns tendens till att bli alltför ivrig när insikt och förståelse glatt knackar på dörren. Kram till alla!!!

  1. Härligt att det känns som om saker och ting faller på plats och att du känner tillit till framtiden!
   Ha en underbar helg!
   Kram Helena

 2. Hej Helena. Jag är en vädur med ascendenten i vågen.Det där att relationerna kanske är menade att utvecklas på ett annat sätt än som man tänkt sig känns befriande för min del. Jag har några egna projekt som jag vill ha tid för så jag är inte så social just nu. Märker att många i min omgivning inte mår så bra pga att relationer och arbete inte fungerar. Försöker att leva efter devisen: Folk är inte som man tror, utan dom är som dom är. Tack för en bra blogg.

  1. Hej Magdalena! Ja, visst är det en befriande tanke man faktiskt kan släppa lite och se att saker och ting utvecklas, precis som de ska, ändå. Bra tankegång om att acceptera folk precis som de är. Det blir så mycket lättare då.
   Tack för din snälla kommentar.
   Allt gott till dig,
   Kram Helena

 3. Jag ser framemot ett mirakel ;)
  Hos mig var det galet fint väder på dagen. Strålande solsken och vindstilla, men nu är det iskalla hårda vindar! Det stod i tidningen att det skulle bli -15 grader och snö till veckan…..
  Hoppas din dag var bra!

  1. Jag också! :-)
   Förbereder mig för snöstorm- supertrist av vädergudarna att skicka snö efter solsken och vår! Men, så är det!
   Kramar och glad helg!
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..