Saturnus har tjatat på mig!

Petigt och noggrant, men produktivt!

Struktur, stuktur, struktur. Med så mycket betoning på Saturnus-energier den här veckan har ordning och reda och struktur varit som en otäck liten gubbe som stått och tjatat på mig när jag skrivit.

I måndags fick jag ett roligt erbjudande. Egentligen var det en slags fortsättning på något som jag startade redan i september. (Stämmer löjligt bra med söndagens fullmåne). Jag har arbetat fram och tillbaka med en tidningsartikel på temat entreprenörsskap på nätet och efter många vändor, ändringar och omtänk, så blir hela kalaset klart ikväll/under helgen.

”Många vägar mot skrivandet

Att skriva för tidingar är ett väldigt roligt sätt att skriva och ett alternativ till att skriva bokmanus. En gång i tiden påpekade det kloka mediumet Mark Bajerski ut att det finns ”så många olika sätt att skriva på” och att jag inte skulle glömma det inför framtiden. Då hade jag ingen aning om att jag skulle börja skriva en blogg eller ge ut e-böcker. Men någonstans har jag haft med mig hans ord och alltid varit öppen för alla vägar att skriva. Det ena ger ju alltid det andra. Och nu blev det alltså en megaartikel på ett av de områden som jag älskar allra mest; Nätbusiness för den som vill ha ett friare liv och arbeta med sin passion här i livet.

Så fort tidningen är tryckt och ute i butik berättar jag självklart var ni kan hitta den.

Fyra år!

Ikväll ska maken och jag fira vår fyra-åriga bröllopsdag. Lite i förväg på grund av mellankommande resor för makens del, men inte desto mindre romantiskt för det.

Jag hoppas ni får en härlig fredag och att helgens kommande snöande (i alla fall här i Stockholmstrakten) inte ska ta våren ur er. Snart är värmen tillbaka.

  1. GRATTIS till er! Hoppas ni får en underbar romantisk kväll!

    1. Tack Jeanette! Jag önskar dig en mysig helg!
      Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..