ANNONS

Så påverkar fullmånen dig!

/

Ordning och reda, detox och renlevnad

Imorgon är det dags för fullmåne i Jungfruns tecken. Ordningssamme Saturnus kommer sända positiva vibbar till månen villket gör att vi kan förvänta oss att bli än mer strukturerade, effektiva och produktiva. För de födda i Jungfruns tecken och/eller med ascendent i Jungfrun, väntar ett personligt viktigt avslut. Något som påbörjades redan vid tiden för den korresponderande nymånen i Jungfrun den 5 september förra året.

Allt hänger på detaljerna

Jungfrun älskar ordning och reda, renlevnad och att komma på fiffiga lösningar för att bespara miljön. Att ha tagit sig an en ny, stärkande hälsovana kan också vara aktuellt. Jungfrun är oftast enormt noga med detaljer. Att jobba med små, små aspekter i ett större projekt är passande för hennes fantastiska sinne för ordning. Kanske har du petat med något särskilt; Infärgning av tyger till den exakta nyansen för en klädkollektion, dubbelkoll av researchdetaljer in absurdum eller med att pussla ihop ett arbetsschema för ditt team så att ni kan komma till ett avslut.

Oavsett om du är Jungfru/Jungfruascendent eller inte så finns det ett samband mellan vad du startade i samband med eller strax efter den 5 september och vad som nu får sitt avslut. Och Jungfruns favoritområden har säkerligen färgat dessa månader. Fullmånen levererar sitt budskap +/- 4 dagar räknat från den 16 mars. Håll alltså utkik då!

Så här påverkar fullmånen de olika stjärntecknen:

Väduren- Fullmånen faller i ditt sjätte hus. Här finner du din hälsa men också ditt dagliga arbetsliv. Vad hände angående dessa två områden i september? Började du en diet eller någon form av behandling för att ta hand om din hälsa bättre? Handlade det om rening av kroppen? Likaså kan du ha arbetat med att rena din arbetsmiljö. Ergonomiska stolar, smartare dataprogram och mer blommor och växter på kontoret kan ha bidragit till att få dig och dina kollegor att må bättre och bli effektivare på arbetet. När fullmånen lyser över dig på söndag kan du se resultatet av dina asnträngningar på dessa områden. Saturnus skickar också ordning och reda när det gäller ekonomi, lån och bidrag men även djup personlig transformation. Du kan känna dig nöjd.

Oxen- Fullmånen besöker ditt femte hus. Detta hus kallas skämtsamt för huset där kändisskap, kärleksflirtar och kreativitet regerar. Med fullmånen här kan en kärlekshistoria nå en form av kulmination eller avslut, likaså kan ett kreativt projekt bli färdigt efter månader av arbete. Det femte huset styr även över barn. Har du önskat dig en graviditet och kanske startat en strikt diet för att rena din kropp för att förbereda den för att bli gravid kan fullmånen levererar besked om att du lyckats. Tänk tillbaka till tiden kring den 5 september och vad du startade så kan du kanske ske ett samband med vad som nu sker. Med Saturnus i ditt partnerskapshus kan ett affärssamarbete vara aktuellt, men även ett steg mot äktenskapet efter månader av kärlek eller som ett naturligt steg vid en graviditet.

Tvillingarna- Det är dags för avslut i ditt fjärde hus som berör hus, hem , familj och känslomässig trygghet. Kanske började du leta efter förändringar kring hemmet där du bor i september, såsom att sätta ut ditt hus eller din lägenhet till salu. Nu kan det ge resultat. Att på något sätt påverka din familjebild och rena den så att den känns trygg för dig, kan alternativt vara aktuellt. Nyckeln till att hitta en lösning har troligen legat i små detaljer som ska stämma och kan ha varit så där retsamt svårt att lyckas med. Men i samband med fullmånen når du ett avslut gällande dessa frågor. Saturnus säger att du har ordning och reda på din hälsa och ditt dagliga arbetsliv. Du får ihop det.

Kräftan- Började du studera, gå på föreläsningar eller mingla lite extra i intellektuella kretsar från och med den 5 september förra året? Fullmånen faller i Kräftans tredje hus och här hittar man all typ av mental stimulans man kan leta efter. Det är böcker, diskussioner, kurser, skrivande och journalisitik/kommunikation. Det är möjligt att du förkovrat dig lite extra inom dessa områden de senaste sex månaderna. Kanske har du skrivit på en avhandling eller ett bokmanus. Söndagens fullmånen signalerar att du nu är redo att avsluta ett stort arbete, kurs eller annan typ av inlärning. Med Saturnus i ditt kreativa hus har du fullkomlig koll, ordning och reda om det du skriver, talar eller studerar rör kreativitet, barn eller kärleksaffärer.

Lejonet- Så skönt de ska bli att sluta fokusera så mycket på pengar. Fullmånen ger dig en chans att få komma till ett rent avslut när det gäller ekonomi. Du kommer känna dig stabil och lugn i ekonomin. Saturnus ropar glada tillrop från huset som styr fastighetsbranschen vilket säger mig att du kan få ett positivt svar på t ex ett lånelöfte eller pantsättning av din fastighet. Om du behöver låna pengar för att renovera ditt hem eller för en kontantinsats till en fastighet, håll då utkik dagarna kring fullmånen. Du kommer känna dig lugn, glad och mycket nöjd med vad som sker.

Jungfrun- Du har gjort en personlig resa sedan i början av september. Det handlade om att få en helt ny syn på dig själv och din plats i tillvaron. Inte helt lätta saker att handskas med. Du ville på ett sätt rena din livssituation och det kan ha skett på olika sätt, allt från att du bytt arbetsplats till att du flyttat eller ändrat din fysiska uppenbarelse. Det kan ha varit en prövande resa men nu får du bekräftelse på att du uppnått ditt mål. Du har etablerat en ny syn på ditt liv. Din familj och dina vänner, kollegor och bekanta förknippar dig nu med helt nya omständigheter än för endast ett halvår sedan. Med fina aspekter från Saturnus i ditt kommunikationshus kan det nu vänta dig kurser oc/ eller utbildningar samt skrivande av manus som ett resultat. Du kan vara både läraren och studenten.

Vågen-  Minns du vad du tog tag i en aning i hemlighet för ett halvår sedan, i september? Fullmånen faller i ditt tolfte, hemliga, hus. Här håller man dolt det som man inte vill att omvärlden ska veta om. Det kan röra sig om något projekt som är för känsligt att visa för omvärlden eller mer personliga saker som minnen eller smärtsamma upplevelser. Med betoning på Jungfrun har det handlat om att rena dessa områden. Kanske genomgick du en fantastiskt spirituell resa under det senaste halvåret. En som fick dig att komma till insikt. Kanske petade du med detaljerna i ett fullkomligt hemligt arbetsprojekt där natur, fräscha material och eko-tänkande ska in i bilden. Fullmånen signalerar nu att du är redo att visa världen vad du åstadkommit. Med Saturnus i ditt andra hus skvallrar stjärnorna också om att det kan bli dags för betalning för det du gjort- pengar eller ökad tillit till personliga tillgångar, läs talanger, är på tapeten.

Skorpionen- Mingel, mingel, mingel. Nätverk, nätverk, nätverk. Mer kontakter i mobilen. Kontakter med välgörenhetsorganisationer som vill rena världen. Med fullmånen i ditt elfte, nätverkande, hus har du troligen fyllt på din smartphone med massor av nya kontakter sedan i början på september. Det du har gjort har haft ett större behov än vanligt av att ha koll på små detaljer. Nu är projekt eller kontakter redo att tas till en ny nivå. Kanske är det dags för konferens eller mässa av något slag. Kanske samlar du alla dina vänner och kontakter på en resa. Saturnus signalerar att du har ordning och reda och är fullt förberedd för det du ska göra.

Skytten- Du är redo att ta ett steg upp på karriärstegen. Sedan september har du arbetat hårt med att visa framfötterna i din bransch. Med fullmånen i ditt tionde hus, som styr befordningar och allmänt erkännande inom karriären, är det dags att skörda resultaten av dina ansträngningar. Du har troligen väckt uppmärksamheten av högt uppsatta och detta tack vare din ledarroll och din förmåga till framtidsvisioner. Förbered dig för att ta emot applåder och klappar på ryggen, få en utmärkelse eller kanske publicitet kring det du gör. Det väntar en karriärstund väl värd att minnas. Saturnus sänder dig hjälp från högre håll, även om den kanske inte syns för omvärlden; ett samtal från en höjdare, affärsängel eller annan higher-up har noterat dig. Wow!

Stenbocken- Började du på högskola eller universitet i september? Eller drömde du om att göra det? I samband med fullmånen som faller i ditt nionde hus är högre studier aktuella. Du kommer till ett avslut, antingen det gäller ansökningshandlingar eller avslut av en kurs eller avhandling du arbetat med det senaste halvåret. Det nionde huset styr även juridik och språk. Inledde du en juridisk förhandling i september kan den nu nå sitt avslut. Alternativt kan drömmen om en längre utlandsvistelse bli aktuell eller komma till sitt avslut. Du har stabilitet och tur med dig via dina nätverk och kontakter, viskar Saturnus.

Vattumannen- Fullmånen besöker ditt åttonde hus. Här finns djup personlig transformation men även andras pengar. Ansökte du om lån, bidrag eller någon form av kommissionsrelaterat i september är det möjligt att fullmånen nu ger dig ditt avslut. Att sanera din ekonomi och lägga om dina lån och se över dina utgifter kan ha varit ett område som har varit av stor vikt för dig det senaste halvåret. Saturnus är med dig och berättar att ditt arbete och dina åstadkommande i din bransch hjälper dig att nå ett avslut gällande ekonomin. Alternativt kan en rening av ditt sexuella och känslomässigt intima liv ha ägt rum, något som du nu kan känna en stor lättnad över.

Fiskarna– Fullmånen besöker ditt partnerskapshus. Här finner man äktenskapspartners men även företagspartners. Att ingå ett avtal om att starta ett företag tillsammans kan ju i mångt och mycket liknas vid ett äktenskap. Minns du vad du startade i september när det gäller dessa två områden? Kanske förlovade du dig för att gifta dig kring fullmånen? Kanske inledde du samtal med en potentiell affärspartner som nu når sin kulmination i ett samarbetsavtal eller liknande? Saturnus befinner sig i ditt utländska hus som dessutom älskar högre studier. En koppling mellan ordning och reda i utlandet/hos utlänningar eller juridik och stor akademisk kunskap finns med och stödjer dig när du gör dig redo att knyta hymnens band.

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00