ANNONS

Banksy och söndagens stjärnor

/

I veckohoroskopet för vecka 12 skrev jag om söndagens vackra möte mellan kommunikationsplaneten Merkurius och drömmarnas och artisternas planet, Neptunus. De tu möts på söndagen och de avgudar varandra. Neptunus vill sprida skönhet genom artisteri, såsom målande, skrivande och skapande, Merkurius vill tala om saken.

Stjärnor och verklighet helt i synk

Ibland kan man undra om vissa personer planerar sina framträdande medelst stjärnorna och ibland är det rätt roligt att se att vissa dagar bara verkar stjärnor och verkligheten gå hand i hand. Som om de hade ett hemligt möte. Därför är det extra roligt att den hemlighetsfulle konstnären Banksy ska göra ett framträdande på söndagen. Det hela ska gå av stapeln på Hudiksvallsgatan i Stockholm och ske någonstans mellan 13:00-18:00.

Dold identitet och medias uppmärksamhet

Banksy verkar inte helt nöjd och ställer ut ett verk i Stockholm som en slags motreaktion enligt den här artikeln i Expressen. Enligt artikeln ska Banksy också ha hemlighållit sin identitet. All information om det kommande framträdande har skickat till media via brev. Det är så Neptunskt som det bara kan bli- det är verklighet men så dolt i slöjor. Att Merkurius kommer få vara med i leken råder det ingen tvekan om. Vad Banksy gör, vad hans verk kommer säga i Stockholm kommer troligen att basuneras ut över hela världen så fort verket avslöjas.

Ha en fortsatt härlig onsdag!

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00