Schh…

Det här inlägget är inte mer än några rader långt men i slutet av det finner ni en källa till mycket inspiration och lycka. Det är en av mina magiska nycklar i livet. Sätt er ned där ni inte kan bli störda. Ge er själva 1,5 timme. Ni kommer få kraft när ni tar in allt som finns HÄR.

Ha en fortsatt fin tisdag!

 

 

 1. Emma E skriver:

  Hej Helena! Kikade bak lite i arkivet hos dig och såg detta, men jättetråkigt att länken inte fungerar! Såg dock att du kommenterat en länk som är ca 20 minuter som jag kikar på, men minns du det som var i slutet som du nämner i inlägget? Är väldigt nyfiken på vad det var och skulle vara intressant att få ta del av det ☺️❤️

  1. Hej Emma,
   Det är filmen The Secret av Ronda Byrne. Kan varmt rekommendera dig att se den!

   Kram
   Helena

 2. millan skriver:

  Vad synd att länken inte fungerar längre :(

 3. AnnaH skriver:

  Helt otroligt!! Är det ett tecken eller vad? Jag var på föreläsning i söndags ”Tankens skapande kraft” två jätte inspirerande kvinnor som har åkt skyttetrafik över till USA under ett år 2009 för att utbilda sig hos gissa vem? Bo Proctor… Och så lägger du upp The Secret. Kvällen är räddad!
  Kram

  1. Vad kul! Då är du verkligen i rätt mood för att se filmen. Jag lånade ut min DVD och såg aldrig röken av den igen. Blev så glad när jag hittade den där länken. :-)
   Jättebra att titta på den då och då för att inte glömma. Minns att jag satt som hypnotiserad framför tv-skärmen den första gången jag såg den. Härligt när man blir så inspirerad!
   Har du satt dina mål nu då?
   Kramar Helena

   1. Annah skriver:

    Jag ska sätta min mål. Kommer inte riktigt igång. Det känns så allvarligt som att det inte får bli fel, vad kan bli fel? Allt kan bara bli bättre och bättre. Släpp lös energin…

    Kram Anna

    1. Se det som en rolig lek så känns det lättsammare! Lek med tankarna kring det du önskar dig så släpper pressen på att ”det måste lyckas”. Ha sen roligt med att notera alla tecken på att din önskan är på väg att uppyllas. Dröm stort!
     Kramar Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..