ANNONS

Kändisarnas favoritastrolog i Sverige är…

/

…för mig okänd. Snopet.

I USA, England och framförallt i Indien är astrologi  mycket större än i Sverige. Jag vet ju att de finns men man hör väldigt, väldigt sällan talas om att någon skulle vara kändisarnas favorit. Känner ni till någon får ni gärna berätta.

Ett av de namn som ofta dyker upp inom astrologi är den amerikanska kändisastrologen Lynne Palmer. Hon har väglett stora stjärnor och tycks ha intervjuats i alla tidsskrifter värda namnet. Lynne ska också ha varit den enda astrologen i världen som varnade för risken för terroristattacker i USA den 11 september 2001.

Det ligger någon slags glans över Lynnes kunskap och långa erfarenhet. Kommer vi att få se samma sak i Sverige i framtiden? Vad tror ni? Är ämnen som astrologi och inre styrka på frammarsch?

Jag tycker mig se ett stort intresse för att kunna hela sig själv, både kroppsligt och mentalt. Häromdagen när jag såg på nyheterna om brister inom vårdsystemet i Sverige så kunde jag inte låta bli att göra kopplingen: Tänk om vi börjar lita till vår egen läkande förmåga mer än tidigare för att vi

1- känner att vi har kraften, men också,

2-  ser det som ett alternativ när vård och tillgänglighet inte alltid är så självklar?

Vad tror ni?

Ha en fortsatt härlig onsdag!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00