Ännu en…

… sådan där springa-runt-dag.

Storstaden kallar och förutom några möten kommer jag troligen synas till på den utmärkta bokaffären Vattumannen, missbruka kanelbullar någonstans i närheten av Karlaplan, kolla in Broms och skaka av lycka på Austrian Look (deras kavajer är too die for!).

Ser ut att bli en utmärkt ytlig dag. För sådana behövs också.

Jag önskar er alla en härlig, vårig fredag!

 

 

 1. AnnaH skriver:

  Jag hoppas du har haft en härlig dag i storstaden. Tack för ditt fina stöd Helena när det gäller att sätta mål i livet det var precis vad jag behövde.

  Trevlig helg!

  // A

  1. Tack Anna! Det blev väldigt lyckat och roligt. Idag skiner solen och jag njuter åter av Sörmlands natur. Härligt att du fick lite inspiration för att sätta mål. Det ska bli spännande att höra vidare om hur det går!
   Hoppas du har en solig härlig lördag!
   Kramar Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..