Boktips: Klara Svar från Andevärlden

Jag fick ett önskemål om boktips när det gäller andlighet. Den här boken är den första jag läste sedan en väninna berättat om hur hon besökt ett medium och jag blev nyfiken på att få lära mig mer om andevärlden. Det är snart 15 år sedan. Boken är skriven av en läkare och hans fru, som är medium. Den ger, precis som titeln antyder, svar på enkla, raka frågor man ställer sig när man får upp ögonen för den andliga världen och kanske fortfarande är en aning skeptisk.

Vi blir fler på jorden, hur fungerar det med antalet själar på den andra sidan?

Varför sker katastrofer och olyckor?

Vad säger andevärlden om liv och död?

Jag rekommenderar alltid den här boken för den som är nyfiken på det spirituella. Här kan ni tjuvkika på ett utdrag av frågorna ur kapitel 6. Makarna Hahn har även skrivit andra böcker, om denna ger mersmak, bland annat Själars Samband och Den Rena Källan.

Jag önskar er en fortsatt härlig lördag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..