ANNONS

Nytänkande möjligheter för alla stjärntecken den här veckan!

/

Inspirerade av signaturen ”Oxe” som kommenterade på mitt veckohoroskop igår, kommer här en översikt över vad mötet mellan den kraftfulle Solen och överraskningarnas planet, Uranus, möte har för inverkan på de respektive soltecken den här veckan.

Mina veckohoroskop skriver jag ju utifrån de generella tendenserna som råder på stjärnhimlen. Men för onsdagens möte på stjärnhimlen då nytänkande står skrivet i stjärndust kan det vara roligt att veta på vilket sätt det påverkar respektive soltecken. Om ni känner till ert ascendenttecken läser ni även för det.

Väduren

Solen och innovative Uranus möts i ett nära mote i ditt första hus. Nytänkande i personligen viktiga projekt kommer vara viktigare än att följa efter massorna eller ”hur man brukar göra saker och ting”. Uranus älskar internet. Har du en idé som kan gå snabbare att genomföra om du använder dig av sociala media? Leder din idé samtidigt till att du kan göra gott för behövande- så mycket bättre! Tryck på gaspedalen och gör det som andra säger är omöjligt. Den här veckan lyckas du.

Oxen

Det är full fart i ditt tolfte, hemliga hus. Du håller på hemligheter och tar emot inspiration som om du hade antenner på huvudet. Nyckeln till framgång är att våga tänka i helt nya banor. Uranus har inte lust att göra som alla andra och Solen i väduren är bara intresserad av egna projekt. Om du tillåter dig själv att skapa gränslöst för att du njuter av det, måla, skriva, sjunga, kan något fantastiskt komma till dig den här veckan. På det personliga planet kan du våga tänka på ett nytt sätt när det gäller de relationer du har och hur de får dig att må. Detta kan leda till att du väljer att klippa av de band som tar mer energi än de ger.

Tvillingarna

Det är dags att få sätta segel i precis den riktningen som du vill, inte vad din sociala cirkel ser till att skicka iväg dig på. Med Uranus och Solen i ditt elfte, nätverkande hus, har du massor av nya funderingar och tankar kring hur du och ni tillsammans kan lyckas med välgörenhetsinsatser eller gruppsammankomster till förmån för andra. Använder ni internet kan ert budskap formligen explodera över en natt. Att ta dig en extra titt på vilken profil du har på nätet är väl värt ansträngningen. Googla dig själv! Hittar du en sömnig, icke-uppdaterad profil eller någon som vet att använda dig av social media? Med en aktiv, uppdaterad profil kan du hitta många spännande, nya kontakter över nätet den här veckan.

Kräftan

Oväntade nyheter på arbetet kan svepa in i ditt liv som en orkanvind. Det är helt nya tankar och förslag än du hade tänkt dig, eller ens hade kunnat föreställa dig. Men du kommer gilla det. Är du på jakt efter ett nytt arbete? Sluta då upp med att använda dig av den traditionella vägen för att söka arbete- tänkt istället helt nytt. Vad hade fått din uppmärksamhet om du var en höjdare i din bransch? Börja där. Likaså är det fullt möjligt att det är dags att göra verklighet av de där tankar du har haft på att säga upp din chef och starta eget.

Lejonet

Den här veckans möte mellan Solen och Uranus ropar åt dig att se hela världen som dina möjligheters land. Antingen du reser bort för att få ett nytt perspektiv på drömmar och mål eller om du vänder dina blickar till möjligheter i utlandet så är gränslöst nyckelordet den här veckan. Studera eller lär ut din expertkunskap, gräv ned dig i alternativa juridiska lösningar eller sälj något du skapat över nätet. Att våga gå i nya fotpår ger dig de allra bästa möjligheterna. Om någon blir chockad över dina banbrytande idéer- stäng öronen!

Jungfrun

Det är transformationsdags för dig. Solen och Uranus kommer kickstarta de inre förändringarnas motor inom dig. Det som är viktigt för dig, hamnar i centrum. Att följa i andras ledband, oavsett det handlar om relationer inom kärlek ,arbete eller vänskap, har du ingen lust med längre. Faktum är att det inte går längre. Du känner ett behov, närmast överraskande, av att vilja sätta ned dina klackar i marken och diktera reglerna för vad som får dig att må bra. Det kommer kännas befriande att vara dig själv och vara så mycket lättare för en partner som inte kan läsa dina tankar.

Vågen

Fram och tillbaka, upp-och-ner i kärlek och arbetsrelationer. Ena dagen har du lust att gifta dig, nästa dag känns den tanken inte alls tilltalande. Överraskningarnas planet Uranus i ditt kärlekshus innebär tvära kast. Helt otippade partner får din uppmärksamhet när Uranus ser till att få dig att tänka i nya banor. Det är inte dags att ta ett stort relationsbeslut, snarare en bra vecka för att öppna ditt sinne för nya möjligheter. Singlar bör verkligen använda sig av nätet för bästa möjliga chans att hitta Mr Right. Den som söker en affärspartner bör omedelbums använda sig av LinkedIn, Face Book, Twitter och Instagram. Du kan hitta rätt kontakter, både inom kärlek och affärer, snabbare än du tror den här veckan.

Skorpionen

Det är dags att tänka i nya banor på arbetet. Hör du till skaran av medarbetare som andra ser till att lassa sina problem på? Jobbar du över för att lösa vad andra ställt till med under dagen? Den här veckan är det dags att sluta upp med det. Att vara en soptunna för vad andra ställer till med kan påverka din hälsa på ett negativt sätt. Sätt ned foten och känn befrielsen av att du kan sätta ett stopp för dumheterna. Dina medarbetare kan bli rent chockade av ditt nya beteende den här veckan, men de kommer acceptera det. Tekniska appar och datorprogram kan likaså effektivisera dina arbetsdagar så att du inte behöver lämna kontoret när andra redan äter middag med sin familj.

Skytten

Solen och överraskande Uranus i ditt femte kreativa hus vill att du tänker nytt och våghalsigt när det gäller dina kreativa projekt, dina barn och ditt kärleksliv. Kärlekslivet kan tyckas ha drabbats av en släng av ”vad är det som händer”-känsla. Oväntade kärleksdeklarationer eller en partner som visar upp helt nya sidor kan överraska dig. Nyckeln till framgång den här veckan är att försöka hänga med på det helt nya, att väga tänka i nya banor, både i kreativitet och romantik. Bestående beslut kan du ta senare.

Stenbocken

Arbetssamme Stenbocken kan ha svårt att lämna tankarna på hemmet när han promenerar till arbetet denna veckan. Familjelivet och den trygga sfären tycks fylld av överraskningar. Renoveringar som startas mitt i natten bara för att du inte orkar se den där trista tapeten en enda sekund till eller planer på att byta bostad upptar troligen dina tankar mer än dina arbetsuppgifter den här veckan. Har du ett helt förråd fyllt med vintage eller andra goodies, som kläder och leksaker i gott skick från 50-talet? Använd nätet för att sälja hela kalaset. Du kan göra en rejäl hacka och sedan köpa dig den där fina soffan du drömt om sedan lång tid tillbaka.

Vattumannen

Du känner dig supersocial och helt redo att bredda dina kontakter och dina kunskaper den här veckan. Online-kurser i ämnen som anses nydanande lockar, likaså att socialisera på ett sätt som du normalt inte gör. Går du alltid iväg på kurser eller föreläsningar i samlad grupp med vänner eller kontakter, kanske det är dags att våga göra något på egen hand. Att ha en hel svans av människor med sig i släptåg kan kanske kännas tryggt men det kan också störa dig när du behöver tala med någon ifred. Att använda dig av internet kan visa sig enormt lärorikt och fullt av möjligheter denna veckan. Blogga, chatta och tweeta dina åsikter och du kan få nya vänner på köpet!

Fiskarna

Behöver du pengar ska du våga tänka på två ord den här veckan: internet och nytänkande. Att hitta affärsänglar eller sponsorer till välgörenhetsprojekt kan gå lekande lätt om du aktiverar dina kontakter på nätet; blogg, Face Book, Twitter eller Instagram. Möjligheter med crowdfunding är fantastiska. Nej, det kanske inte är din vanliga stil att be om pengar eller hjälp på det här sättet, men den här veckan kan förmågan att tänka utanför ramarna bli rena guldgruvan för dig. Att visa prov på flexibilitet på det här sättet kan också få dina chefer nyfikna och fungera som rena möjlighetsmagneten för dig.

Ha en fortsatt härlig måndag!

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00