Personlig astro-coaching

2 timmar av stjärnor

Jag har fått besök på gården idag. Astro-coaching stod på temat efter lunch och hundpromenader. När klockan närmade sig 17:00 skrev jag ut horoskopkartan, satte på en kanna kaffe och dukade fram diverse bullar och muffins. Sen talade vi om Jupiter, Venus, Pluto, Saturnus och karriär, barn och utlandsarbete i närmare två timmar. Var finns utmaningar och var finns flyt?, var frågorna vi sökte svar på. Och stjärnorna svarade. Jättehärligt!

Sällsynta möten för astro-coaching

Idag och imorgon är bra dagar för att tänka innovativt varför den här dagen var utmärkt för astrologisk vägledning. Jag gör sällan personlig astro-coaching ansikte mot ansikte. Mest för att jag inte har något kontor i stan men också för att jag just nu har en period som kräver mer tid till skrivande och andra projekt. Men, idag kunde jag inte säga nej och det var verkligen en rolig karta att få läsa.

Jag kan nu göra mig helt bakteriefri på nolltid!Och på ett stylish sätt dessutom!

Jag gick en present från USA: PocketBac. Ska visst vara det senaste skriket som alla damer har i handväskan. Handsprit med en doft av frukt eller kanske Juicy Fruit. Jag blev beroende direkt!

Min väninna stannar  över natten och nu väntar sen middag med mer prat om roliga projekt inom skrivande och TV.

Rosétiden är här!

Jag har läst alla era fina kommentarer och återkommer med svar imorgon. Nu måste jag springa ned och röra i grytor samt korka upp en flaska rosé. Det är visserligen kallt här igen, men jag har bestämt att det ÄR vår och för detta tarvas rosé!

Jag önskar er alla en fortsatt härlig kväll!