På date med en Skorpion

Hur dejtar en Skorpion?

Jag fick frågan av en kompis som gör sig redo för en kväll med en ny bekant, som är Skorpion.

Inte alltid den man dömer de för

Skorpioner är det tecken som mest förknippas med svartsjukt, kontrollerande beteende. Jag är till viss del benägen att hålla med men låt mig förklara. En Skorpion är alltid på jakt efter sanningen. Antingen det gäller en brottsutredning, en vetenskaplig avhandling eller det handlar om relationer så vill Skorpionen alltid veta allt om vad som försiggår. Särskilt när han eller hon inte är med och kan bedöma det hela själv. Många gånger handlar det om en person som alltså bara undrar, kanske lite mer än andra tecken, vad det är som händer när han eller hon inte ser. Om du ska på date med en Skorpion så ge denne en chans innan du alltså dömer personen för att vara en riktig ”Sleeping with the enemy”-typ. De finns faktiskt i alla tecken.

Röda rosor och frågor av alla de slag

Skorpioner tycks gå på något slags rus. Ordet intensivt är bara förnamnet. De blir oftast enormt exalterade och närmast besatta av föremålet för sitt intresse: Du. Du kan förvänta dig hela paketet: röda rosor (för passionen), romantiska middagar med tända ljus och en förförelseteknik á la Fifty Shades of Grey. På din första date får du troligen massor av frågor om vem du är, vad du tycker om och så vidare. Faller dina svar Skorpionen i smaken kommer uppvaktningen att bestå och klarar du av energin, som är HÖG, så är Skorpionen en eldsjäl som kommer ge dig allt du pekar på. Inte så illa, va?

Vilka är era erfarenheter av Skorpion-dejting? Jag gissar på att jag kommer få höra historier präglade av intensiva karaktärer av alla de slag…

Jag önskar er alla en fortsatt härlig lördag!

  1. anonym skriver:

    skorpion hatar lögner,vill alltid höra sanning men sällan avslöjar ena hemligheter.vatten-tecken,stark intuition (många finns inom polisen),starka känslor,djup och rik känsloliv.Sårar man en skorpion då blir det inte roligt!

  2. Hmmmm, jag vet inte jag….jag har nog råkat ut för den dåliga sorten av skorpionmän, långt ifrån några rosor och romantiska middagar!? Däremot svartsjuka kontrollfreak…… kanske för att vi inte alls passar ihop? Verkar som om jag inte passar ihop med något tecken, det går väldigt dåligt på kärleksfronten…..:( Jag är våg med accendenten i väduren och månen i stenbocken……känns väldigt förvirrande.
    VeligVåg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..