En Fisk och en Skorpion i kärlek

Jag fick en bloggfråga från en läsare som är Fisk och där personen hon dejtar är en Skorpion. Av hennes mail verkar allt toppen men hon bad mig ändå ta en titt på deras förutsättningar utifrån deras soltecken.

Två vattentecken

Fisken och Skorpionen ligger med fyra tecken mellan sig. De är båda vattentecken och deras relation präglas av harmoni och lätthet. Det är ett sådan relation man behöver och önskar sig när man går igenom andra där det blåser snålt om öronen alltför ofta. Det är en sådan relation man menar när man då suckar och trånande säger ”kan inte allt bara få vara lite lätt och enkelt?”. Och, jo, det kan det.

Fisken och Skorpionen har det lekande lätt. Likså andra tecken som också har fyra tecken emellan sig. Det finns ingen anledning att behöva förklara sig- den andre förstår eftersom den styrs av samma typ av tecken (eld, vatten, luft eller jord). Det klassiska uttrycket ”det känns som om jag hittade hem med henne eller honom” yttrades troligen av någon med en partner i ett tecken fyra tecken bort, som Fisken-Skorpionen.

Se dock upp med….

Okej, så det är som om ni kan läsa varandras tankar, förstår och tänker lika och nästan hoppar över förälskestadiet för att gå direkt till seriöst förhållande. Ni är så bekväma med varandra att Fisken kanske inte ens bryr sig om att piffa sig lite extra, eller Skorpionen tillåter sig att öppna dörren iförd en risig t-shirt. Ni är ju så säkra och familjära i ert förhållande ändå. Ni hör vart jag är på väg, va?

Det kan bli lite FÖR bekvämt.

Kommer man från ett tidigare förhållande där man fick locka och pocka och anstränga sig till max för att få relationen att må bra, kan det till en början kännas alldeles underbart när det liksom bara flyter på och alla är glada ändå. Men, minns att inte förvandlas till någon som går runt i pösiga myskläder och glömmer att ta tillvara på romantiken.

Bästa tipsen för relationen:

1. Var medveten om vilken toppenmatchning ni är och visa din Skorpion detta. Håll lågan brinnande med överraskningar och heta underkläder.

2. Minns att verkligen vara tacksam för det som är så bra. Relationen är som en mycket god vän som ibland kan vara lätt att glömma bort för att en uppmärksamhetskrävande chef eller väninnan kräver din tid. Prioritera din relation.

3. Ni är oerhört lika, tänk på det när ni umgås med folk. Andra vill också få en chans att komma in i er bubbla!

Allt på samma gång

Du, kära Fisk, har en partner OCH en vän i din Skorpion. Krydda era liv med lite egentid för att få längta efter varandra, gör saker med andra tecken som blandar upp er energi och tänk på att göra dig själv date-snygg så ofta du bara minns det. Det kommer ge er relation det där lilla extra och hjälpa er att undvika att falla i soffan-fällan, bekvämlighet och extrakilon. Då har du en mer än avundsvärd relation och en partner som alltid kommer tindra med ögonen när han ser på dig!

Detta gäller generellt alla tecken där parterna delar typ av tecken; d v s då båda är jord, vatten, luft eller eld.

Glad onsdag på er alla!

 1. G skriver:

  På ett sätt känns det ju självklart att stjärntecken av samma typ (jord, eld, luft och vatten) passar tillsammans, men det finns väldigt många astrologisidor som säger annorlunda. Hur går detta ihop? Hur ska man tänka egentligen? Jag är stenbock och har nyligen börjat träffa ett lejon och av tidigare erfarenhet har det inte funkat något vidare.

  1. Hej! Du finner svar på din fråga i måndagens inlägg.
   Kram Helena

 2. Det var hammaren på spiken! När jag träffade min skorpion, så var det som att hitta hem efter en lång vandring. Efter 5 år tillsammans är vi fortfarande i en lycklig liten bubbla. Men, såklart hade ju du också en stor del i att vi träffades, min kära Helena! Trevlig torsdag!

  1. Så härligt när ”man hittar hem”. Och så kul att vi fick vara med och se er knyta hymnens band. :-)
   Stora kramar till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..