Låter stjärnorna guida mig

Det spelar ingen roll om man arbetar eller inte, fredagar är lika magiska ändå. Man förbereder sig för att njuta, lata sig eller göra något kul.

Total avsaknad av förföriska tjuvar

En väninna kommer på middag ikväll och vi ska ha en härlig damafton samtidigt som våra makar är ute och reser tillsammans. Annars har hela dagen gått i ett slött tempo. När jag vaknade och såg det dimmiga vädret kunde jag inte låta bli att tänka på filmen ”I Rosens Namn”. Ni vet den där smutsiga, fuktiga känslan och bristen på färg. Lägg sedan till lite döda munkar, några mordmysterier och en förföriskt kvinnlig tjuv så blir det en aning färggladare! Nu har jag varken munkar eller förföriska tjuvar här på gården därför var det skönt när solen började kika fram.

Ska Venus och Neptunus sätta fart på karriären?

Venus, som idag samarbetar fint med Neptunus, styr mitt karriärhus och jag kan faktiskt skylla det mesta på just denna skönhetens planet. Om det inte vore för henne skulle jag kanske inte ens skriva här. När jag började läsa astrologi höll jag alltid järnkoll på henne för att tima karriärrelaterade språngbrädor. Nu när hon befinner sig med drömske, kreative Neptunus i mitt partnerskapshus (läs samarbetshus) har jag självklart sett till att maila en hel del folk om kreativa projekt. För min del faller förmörkelsen den 15 april i kontraktshuset, men även kurser och kontakter via mail m m, och en annan undrar om något kan ske. Det enda jag vet är att vad som än sker kring den 15, kommer ske en aning oväntat. Jag återkommer angående resultatet.

Och så har jag varit lite dum också…

För övrigt har jag totalt missbrukat begränsningarna av mitt kreditkort. Jag satte på mig Neptunus rosa glasögon och tänkte ”äh, det får lösa sig”. Mycket begåvat och jag lär få äta upp det snart. Mycket snart. Men jag hade i alla fall väldigt roligt (för att inte tala om hur skoj jag ska ha det när det där åtråvärda paketet dimper ner i min brevlåda)!

Jag önskar er alla en fortsatt glad och härlig fredag!

  1. Det stämmer, så är det :)
    Vad har du köpt nu då ;) ?

    Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..