ANNONS

Påbörjat tolkningarna av förmörkelsens inverkan på alla tecken

/

En dag fylld av en blandning av inhandling av påskgodis, lammfiléer och annat påskigt samt astrologiska tolkningar.

Jag har redan märkt av hur fullmåneförmörkelsen börjat levera- har fått flera rapporter om kontrakt och avtal som tecknats för att nå harmoni mellan parter av olika slag. Imorgon får ni reda på vilket livsområde om aktiveras för de olika soltecknen.

Lager på lager av information

Jag får många gånger frågor om hur ”säkra” tolkningarna är? Vi talar då om de generella soltecken-tolkningarna. Låt mig säga så här: ingenting går upp mot ett personligt horoskop. Antingen det handlar om kärlek, arbete eller relationer så är astrologiska tolkningar som att skala lök; det finns en mängd lager, aspekter, att ta hänsyn till. Om man därför läser t ex kärlekskompabilitetsinslag och säger att det inte alls känns rätt, är det troligen helt korrekt. Likaså kan det stämma in ”skrämmande mycket”. Det hela beror alltid på hur ens personliga horoskop ser ut och hur nära det ligger det generella som jag utgår ifrån när jag skriver.

Ascendenten kan vara en riktig guldgruva

Imorgon blir det alltså mer info om hur soltecknen påverkas av förmörkelsen. Jag hoppas naturligtvis att ni ska känna igen er, men om ni inte gör det så är det kanske så att ett personligt horoskop hade varit mer rätt. För största möjliga chans till en god tolkning, även om den är generell, läs alltid för ditt ascendenttecken också. Då har husen, d v s de olika livsområdena, störst chans att hamna rätt i förhållande till dina stjärnor. Det ger mig fortfarande ingen info om exakt hur dina planeter ligger i förhållande till varandra, men man träffar förhoppningsvis rätt med huset och livsområdet vilket många upplever som väldigt träffande.

Happy Monday till er alla!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00