Skärtorsdag med Venus och Jupiter

Skönhet, harmoni och nedtrappning är ord och energier som regerar idag. Maken renoverar sista delen av köket och jag fyller påskägg, dukar inför lunch med familjen imorgon och tog emot den fina väskan som jag beställde på nätet i förra veckan. Märket är Kate Spade , jag blev fullkomligt kär i det när jag var i USA för två år sedan.

Massor av beslut angående skrivandet

Det är som ett lugn lagt sig efter de senaste dagarnas betoning på skrivande, böcker, PR, Amazon och alternativa planer. Igår fick jag kontakt med en korrekturläsare, som jag kvickt bokade, och redan i veckan som kommer åker mitt manus via cyberspace till henne för koll. Alla stavfel och grammatiska fel ska elimineras. Jag har sett ut illustrationer som ska bli mitt bokomslag och jag har hittat en grafisk designer som får sätta ihop omslaget. Blir kalaskul! Belöningen efter en lång resa.

Häng med på min bokutgivningsresa- nu kör jag!

Jag har tänkt att ni ska få följa hela resan, från bokidé-start till utgivning. Det blir en annorlunda resa för jag kommer ”tänka utanför ramarna” och göra på mitt eget sätt. Efter snart fyra års väntan på att få se min bok i tryck ser jag med stor förväntan fram emot den här resan. Med Jupiter på väg mot kreative Lejonet är det dags att satsa nu!

Glad Påsk kära läsare!

 

  1. Annika skriver:

    Lycka till med projektet och tack för att vi får hänga med. Väskan är supersnygg!!

  2. Oxe skriver:

    Hur ser påskhelgen ut Helena? romantik?…

  3. Vad roligt Helena! Jättekul att du delar med dig av din resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..